Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz WolfheartGR #10897 üzenetére

    Én 10 környékén húztam meg a keretet, de nem tudom, hogy létezik-e normális, nem-gamer, hagyományos kiosztású, rövid, de oldalirányba stabil billentyűútú (viszont nem szükségszerűen lapos) billzet... fentebb írtam az igényeimről, de még nem jött ötlet :))

    Nekem most ideiglenesen egy A4Tech KD-600 szolgál -- tehát ugyanaz, csak nem lámpás. A fehér feliratok a monitor fényében jól láthatók, de ritkán kell olyan karakter, amit nem tudok, hogy hol van, szóval ezzel nem vagyok kisegítve, megaztán gondolom pár hónap múlva kellőképp kisárgulnak, megmattulnak majd a betűk, és elveszti "régi fényét" :)

    Amit az értékelésedben leírtál egytől egyig tapasztaltam a nem világítósnál is: randán mozgó gombok, hajladozó középrész... úgy általában gyenge műanyagot sikerült választaniuk (aljából lefaragtam egy csíkot: sárga lánggal ég és ipari kormot termel, szal szerintem polisztirol...). A fenéklap szerszáma egyszerű, alig van benne borda... kábé kétszer ennyi merevítés illett volna ekkora felületen.

    A világító billzetől még egy dolog: nálam itthon ki vannak veszejtve a kék LED-ek :P Szemkápráztató, kellemetlen jószágok ezek. Ahol tudtam kiforrasztottam, vagy ha kellett visszajelzőnek, akkor kicseréltem más színűre őket. Elmúlhatna már ez a kék LED mánia...

Új hozzászólás Aktív témák