-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz goldnarmz #86618 üzenetére
Ezt a típust pont nem vészes fenntartani. Van néhány apró hibája, de semmi vészes. Honda topikban 1-2 tulajt is találsz, aki bővebb felvilágosítást adhat. Hogy megér-e majd' 2 millió Forintot számodra egy 10 éves autó, azt neked kell eldöntened. Valaki hamarabb gurítana ki egy új Logant a szalonból ennyiért valaki pedig még akár idősebb autót is venne ennyiért.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Kornel
veterán
válasz goldnarmz #86618 üzenetére
én is nézegettem mostanában hasonló autókat, de úgy döntöttem egyenlőre nem cserélek, mivel az én kicsi 1.2-esem csak 6 éves lesz ősszel.
ezek a hondák nagyon jók, csak tényleg nem olcsók, viszont amire még érdemes lenne ránézned, az az avensis 2, 1.8 vagy 2.0, az azért egy számmal nagyobb kategória, kb. ugyanennyiért. -
!Overdose!
őstag
válasz goldnarmz #116392 üzenetére
Linkem nincs. Elképzelhető, hogy a Punto II még nem tudja ezt a feature-t, de a modern autók nagy része nagy terhelésre (emelkedő, padlógáz) leválasztja a klímát. Csodálkoznék, ha az olaszok kihagyták volna...
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
nagyúr
válasz goldnarmz #116392 üzenetére
Itt írnak róla - konkrét típusok nélkül. Persze nem a klímát kapcsolja ki, hanem a kompresszort, de azt amúgy is ki-be kapcsolgatja.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
spiky03
veterán
válasz goldnarmz #137420 üzenetére
Köszi neked is az infót.
Igen valahogy én is így gondolom.
De valahogy a 6-os Golf felé hajlok inkább, az jobban tetszik. És jó lesz belőle a sima turbó nélküli is.
Én soha sem használtam a city servot a Puntoban.
Mondjuk nekem a váltója pont nem tetszik, mert hosszan jár, de az igaz, hogy mindig a megfelelő sebességbe ugrik. Csak 1x-2x volt, hogy félreugrott.Igen eddig nem volt sokba a szerviz, főleg, hogy csak meg kellett venni a cuccokat hozzá és após megcsinálta.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest