-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Köszi mindenkinek!
-
hdman
őstag
-
giigz
veterán
Van pár fajta... Szerintetek olyat nem lehet csinálni, hogy megveszem a legolcsóbbat, ahol fordulatszámmérő van, és csak a fordulatszámmérős részt cserélem ki, nem az egész óracsoportot?
Mert van olyan, ahol jó a fordulatszámmérő, pl. a fentebb linkelt, de ott a km állás analóg, nekem meg jobban tetszik a jelenlegi digitális. Ezért ha ezt megvenném, és az óra helyére beraknám a fordulatszámmérős részt, úgy nem lehetne megoldani? Van egy másik, ahol megvan a digitális km, de ott meg nem tetszik a fordulatszám számozása... A harmadik fajta pedig ez, ahol teljesen máshogy van elrendezve az összes többihez képest, de digitális a km, és a fordulatszám jelzés típusa is tetszik, viszont itt jobboldalra kerül a km óra, amit meg újra meg kell szokni, ráadásul 13.000 Ft + posta + szerelés...
Szerk.: Ja, és ezen az utolsón nem látok olyat, hogy hol jelezné a tompított, távolsági fényszórót...
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
Ebben a topikban beszéltük a tatu-t? bementem a boltba, ami az út másik felén van, mondom tatut szeretnék.
- Az mi?
- Há mondom indításgátló, a honlapotokon is szerepel.
- De hol?
- Mondom indításgátló...
- Ja...sose hallottam még róla.
Hétfőre hozat.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #29159 üzenetére
5.000 ft a tatu, szerintem nem éri meg szenvedni mással. Vagy igen?
-
Tökmindegy
senior tag
A legérdekesebb lopás gátlót sok sok éve láttam Zuglóban ahol laktunk egy Moszkvics volt a védendő jármű. Egy hajólánc nem viccelek mint a karja egy embernek át volt vezetve a hátsó hídon majd egy jó nagy fán és egy akkora lakattal összezárva amilyet azóta sem láttam
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
válasz Tökmindegy #29161 üzenetére
Bolondság: anyósodat elzárod 1-2 hétig minden személyes interaktustól, majd bezárod a kocsiba amikor vigyázni kell rá.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tökmindegy
senior tag
válasz bitpork #29162 üzenetére
Mán 8 éve el van zárva 2-3 m mélyen.
Különben mindent elvisznek amit akarnak ,ha pont azt akarják. Én a XV kerben nőttem fel ,nem akarok itt most eposzokat írni a bűnözésről ,főleg nem az autó eltulajdonítás iparágról,de láttam én már kamiont leárnyékolva ,hogy nincs az a műhold ami észlelné a benne lévő járművet. Ott meg aztán szépen megszerelik amit meg kell szerelni.Meg amikor autómentővel furikáznak és egyszerűen felcsévélik a kiszemelt autót. Ki a retek kezd el érdeklődni? De az egyszerű kis autó tolvajok ellen azért ezen dolgok biztonságot adnak ,azok nem matekolnak nagyon ha valami nem megy.Volt olyan zuglóban,hogy a szomszéd kocsiját ami körbe volt véve autókkal reggelre elvitték. Mindenki állt bután,na most vagy daruval,vagy nem tom. De eltűnt.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Tökmindegy #29163 üzenetére
Ismerős is ott hagyta pesten egy őrzött pakolóban a kocsit.
Jöttek daruskocsi, cupp, kocsi pá.[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Ilyen szegedében is van: barátom 0 km-s német pajero-ját lopták el targoncával.
No mind1. Akkor nem marad más csak az Magnavolt.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz FoBCRaistlin #29164 üzenetére
Jellemzően a profik a nagyon nagy értékű vasakat viszik ,az éri meg, eleve mennek az oroszokhoz ,meg le délre. De oda technika is kell nagy a beruházás ugye,meg sokfelé megy a pénz is.Az ocó egyszerű járművek max alkatrésznek kellenek . De hál istennek azért visszaszorul nálunk az autó lopások száma ahogy hallottam.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz bitpork #29165 üzenetére
Hugoméknak annó volt egy A3 uk. Újonnan vették ,volt beletetetve minden ami akkor elérhető volt biztonság technikailag. Váltózár "fúrhatatlan" titánból stb. Ellopták. Hugiék visszavették kalandos módon asszem másfél milláért. Na megnéztük . A fúrhatatlan váltózár szépen ki volt fúrva. Mentünk a forgalmazóhoz,meg aki beszerelte,hogy akkor most hogy is van ez? Vonogatta mindkettő a vállát.A legtöbb parasztvakítás szerintem amit árulnak.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Tökmindegy #29166 üzenetére
Ez speciel egy 1,5m értékű Honda volt.
Tudom-tudom, láttam új X5-öst zárva, srác kulcsot bedug, kulcs másik vége USB-s, kábel, laptop, 1 perc kocsi nyitva.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
válasz FoBCRaistlin #29168 üzenetére
Értem én h újgazdagéknál minden dívik, de nem macerás a laptopos kulcstartót használni csak me'r fussa?
-
neduddki
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #29170 üzenetére
HI!
nem voltal csal vizkes a kollega, csak az tnem viseli ha rajra,
legkozebb jo idoben hejzeez el gy pontost dofest az odi es a vigye magadal ponyat mert beazik teamaban:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
válasz neduddki #29171 üzenetére
Jól van na, túl magas volt a labda hogy kihagyjam.
FoBCRaistlin: a helyzet hogy poén akart lenni, csak félre értetted. Tudtam én h lopták, csak arra tettem célzást hogy mer telik x5, re meg laptopra, még nem kell azt a kulcstartón hordani felvágásként. Különben Raist nagy kedvenc volt a Dragon Lance-ban
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz bitpork #29173 üzenetére
Ejj, sry, szoktam kapcsolni, de elég hulla vagyok már.
Ok-ok, értem, hogy nem értettemAmúgy az a kocsi speciel az övé volt, de ennyibe telne egy másikat is kinyitnia.
Oh, egy rokonlélek. Hány könyvet olvastál?
Avatar felismerhető?[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz neduddki #29171 üzenetére
Asszem sikerült lefordítanom... lassan, de tanulok a nyelveden.
=nem voltál, csak vicces a kolléga, csak azt nem viseli ha rajta.
legközelebb jó időben helyezz el egy pontos döfést az audi, és vigyen magával ponyvát, mert beázik témában.remélem jól fordítom.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #29175 üzenetére
Én még így sem értem. De segítek: neduddki magyar szótár.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoBCRaistlin #29174 üzenetére
Persze h felismerhető. De a név az igazi. Bár a FoBC -t nem tudom hova tenni.
A sárkány trilógiát olvastam, mert az utána következőket nem bírtam elolvasni: egyszerűen nem volt olyan jó. Viszont ez megvan nagy szenvedések árán.[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz MunezXBK #29176 üzenetére
Nyelvésze szerűség lennék, hamar megértem
jaja, kaptam már hozzá szótárat, bár sajna hiányos.
bitpork: Az egy klánnév volt anno amikor ide regeltem... nem ma volt
Nekem megvan első/második kiadásban is. Sajna a Piros kötet már kicsit viseltes, lehet veszek egy szép állapotút. Igen, az első 3, vagyis az alap kötetek az igaziak, utána már egyre gyengébb. Én asszem az összes kiadott könyvet olvastam amiben szerepeltQru: Az sem volt rossz, fontos dolgokat írt le ami lényeges az egész regénysorozatot érintően. Sajnos én elfogult vagyok, Raisttal egy lapon senkit nem lehet említeni nálam
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FoBCRaistlin #29174 üzenetére
Felismerhető. Kb az összeset olvastam anno. Bár a kedvenc a Huma Legendája volt, abban meg nem volt benne Raistlin.
#nincsbennetarcsi
-
hdman
őstag
Engem érdekel, és szerintem elfér a többi mellett. Talán még tanulunk is belőle
Sopron city :)
-
Tökmindegy
senior tag
Tanulni mit? Hogy kell autót lopni?
Legyen elég annyi ,hogy ha el akarják vinni (ez tudom,hogy közhely) akkor csinálhat az ember amit akar azt elviszik.
A talpas tolvajok ellen jók ezek a megszakítók ,mert nem bíbelődnek sokat ,de a profik (mert vannak ám akik iparszerűen csinálják,és sok pénzt ölnek az eszközökbe,ne adj isten vesznek is olyan autót amire rá akarnak állni) elviszik amit akarnak. Az a jó hír,hogy itthon már nem biznisz a lopott jármű,max alkatrésznek ,a nagy értékű autók vannak inkább veszélyben, de az ahogy nézem minket annyira nem érint
Különben is ha jól tudom,és jól tudom ,akkor az itthoni nagymenők is már inkább külföldön fejtik ki áldásos tevékenységüket hál istennek.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Tökmindegy #29181 üzenetére
Jól tudod
Lassan már több értelme van a mechanikus cuccoknak mint az elektromosnak.
Én csak a motorteremet féltem, mert azt még kedvelik. Ezért is gondolkodok, hogy leszedem a TDI feliratot a valagáról.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Qru
MODERÁTOR
Érdemes utólag burkoltatni a kocsi alját? Nem is anyira a sérülés védelem mitn inkább a légellenálás csökkentése lenne a cél...
#nincsbennetarcsi
-
FoBCRaistlin
őstag
Hogyne lenne.
Ismerősnek leszakadt a burkolat... áá neki nem kell másik minek.
ment fel a telekre, kő felpattant, elvitte a vezérműszíjat, szelepek sexuális kapcsolatot létesítettek a dugóval, motor pá...Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Tökmindegy
senior tag
válasz FoBCRaistlin #29182 üzenetére
De van ám ,hogy a nyalóka visszanyal Annó egy cimborám elkötött egy nagy bálnát oszt kiderült,hogy valami Soproni rétinégeré ,na valahogy ráakadtak oszt helyreállítva kivikszolva ,csomiban táskában + egy millával kellett visszaszolgáltatnia Előtte elbeszélgetés folyt.Nem mostanában volt mielőtt kooperálna valaki
-
Tökmindegy
senior tag
válasz FoBCRaistlin #29182 üzenetére
Erről jut eszembe. Van egy haverom az valahonnan szerzett egy kerék bilincset. Belvárosban úgy parkol,hogy megáll ,feldobja kitűz valami csomagot a szélvédőre .oszt pá. Sose büntették még meg És el se lopták még az autóját
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FoBCRaistlin #29184 üzenetére
Gyárilag nincs az enyémen és gondoltam jó lenne vmi mert ez a gyárila 0,36-os légellenálási tényező alég siralmas. A védelem hiányáról nem is beszélve... bár terepre nem merészkedem, város meg autóút nagy ritkán autópálya.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Azért ez nem ennyire egyszerű. Azt is figyelembe kell venni hogy a levegő rendesen járjon mert ha teljesen leburkolod melegedni fog. Lujzi-Gazsi is rendelkezik környezetvédelmi tálcával, de mind gyárilag légbeömlős.
Más: itt a kerék hogy miért eresztett le. Most áldom a szerencsémet hogy nem nagy sebességnél történt hanem éppen házszámot nézelődve 10 km/h-nál.
-
Tökmindegy
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Na "szegény" beszopta...
Sopron city :)
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Tökmindegy #29185 üzenetére
Nos itt pont fordítva volt a helyzet.
Mögötte voltak "nagy meggyőző erővel rendelkező kollégák".(#29186) Tökmindegy: Ez viszont nagyon jónak tűnik!
Qru: ha tudsz rakatni, akkor mindenképpen.
bitpork: Neked minden összejön? Mit vétettél az anyatermészet ellen?
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
"Aki hülye haljon meg"
Bocs kicsit erős kifejezés, de akkor is.Nekem nem akar puszira kölcsön adni egy kisebb összeget?
Egy wc papírra odaírom neki, hogy esküszöm visszafizetem. Még alá is írom...
(#29199) Tökmindegy Igen, kezd kicsit elfajulni.
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz FoBCRaistlin #29197 üzenetére
Meggyőző erőnek itt sem voltak híján ,de amott még meggyőzőbb volt a demonstráció
Szar az ha egy kézigránát bepottyan a házad ablakán (nem játék) és egy melléklet arról biztosít,hogy a következőből ki is húzzák a szeget Na de hagyjuk is ,nem szeretek én anekdotázni a régi időkrőlFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Annyira nem jó. Ha meg vmi el kezd folyni, nem lehet majd megtalálni, csak leszerelés után Én meg ezzel küzdöttem a passatnál, mert megjelent a víz alatta, de kurva környezetvédelmi tálca miatt nem lehetett kideríteni honnan gyött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest