Új hozzászólás Aktív témák

  • Sholom

    tag

    Nem egészen a topikhoz kapcsolódik, de kicsit mégis.

    Árulom a Lancert, van helyette másik autó. Hármat nem akarok és nem is tudok fenntartani. A hirdetésben mindent korrektül leírok, sok kép, minden hiba leírva (jobb eleje parkolással meghúzva, hátsó lökhárítóval asszony biciklitárolónak tolatott, apró horpadás és festék leppatogás). Ezen kívül nincs baja! 130e km van benne (valós, ellenőrizhető!), 7 éves, benzines!
    Már jópár ember jött el megnézni. Összegezve:

    - Ez az autó biztos karambolos! Hogy miből gondolja: ugyanennyiért makulátlanok vannak, meghúzás nélkül. Egyszer parkolás miatt már le lett fújva a lökhárító, ő ezt rétegvastagság mérővel megnézte és az kiadta hogy karambolos! :W

    - Ez az autó legalább 2x ennyi kilométert futott! Miből gondolja: a kormány és a váltógomb kopott (gyűrűvel, karkötővel karcoltuk össze). Ő nézett kereskedésben ugyanennyiért pontosan ilyet, kilométerre pontosan megegyezőt. Ott kopásnak nyoma sem volt. Viccből elmentem megnézni az említett kocsit, a kormány vadi újra volt cserélve, váltógomb szintén. Jobb ajtón, küszöbön és illesztésein látszott hogy azon az oldalon karambolozott. Kilométer .... No komment, gondolhatjátok. Másnap hívott illető, hogy megvette inkább a kereskedésben.

    - Féktárcsán rozsdásodás. Szerinte: ez az autó vízkáros lehetett! Biztos a 2013-es árvíz idején elázott a kocsi, akkor hoztam és most nyerészkedni akarok rajta. Az ellenkezőjéről nem lehetett meggyőzni, szerinte egy 7 éves autó sehol nem lehet egy kis rozsda sem.

    - Ez az autó biztos lopott. (mindent megmutattam neki, eredetvizsgát, műszakit, forgalmit. VIN számot szintén bemutattam ami természetesen stimmel) Miből gondolja: túl jó állapotban van az árához képest, inkább megvesz egy "reálisabbat"!

    Eddig nem adtam el autót, de már nem is akarok. Egy ismerősöm megveszi, ő elhiszi a kocsi állapotát, mert nap mint nap látta amióta megvan. Meg amúgy is.

    Mi baja van az embereknek, mi ez a paranoia? Pár hónapja telefont adtam el az aprón, az egyik vevő kb. azt képzelte bele az árba (új telefon, 20e-t engedtem belőle családi okok miatt) hogy én ráhamisítottam a dobozra a kicserélt IMEI számot (az említett telefonon amúgy sem lehet ilyesmit csinálni, de mindegy), ezt biztos le fogják tiltani. Mindenféle papírral meg nyilatkozattal fogadta csak el. Majdnem közjegyzőhöz kellett menni :O :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák