Új hozzászólás Aktív témák

  • Nazara

    őstag

    Sziasztok,

    A májusban érkező Witcher 3-hoz szeretnék egy PC-t. Monitor (1920x1080), hangfalak, hangkártya (Asus Xonar DX), SSD (Samsung 830 64 Gb), winchesterek, DDR3 1333-as memóriák, ház, egér, billentyűzet, táp(Enermax pro 82+) mind adott a mostaniból, ezeket nem szeretném leváltani.

    Amire szükségem lenne:

    Alaplap + processzor + videókártya

    Jelenleg egy ASRock H61M/U3S3 + Intel i3-2100 + Sapphire Radeon 7770 Ghz Edition kombó van.

    Zöld gépnek lett tervezve, két éve cseréltem a GTX 460-at a 7770-re, azelőtt egy évvel pedig jött a proci és az alaplap. Jelenleg is nagyon vidáman elvagyok vele, mindent FULL HD-ban játszok (FIFA 15 Online [bár itt már néha kevésnek érzem], Witcher 2, Skyrim, Civilization 5, Tropico 4 + Assassin's Creed 4-ig az összes a sorozatból)

    Nagy ritkán veszek fel gameplay-videókat a FIFA 15-ben, de ez ne legyen szempont, mert megvagyok nélküle. Ezen kivül csak játék, internet, Office, zenehallgatás, filmnézés.

    A kiszemelt Witcher 3 gépigényét böngészve több ötletem is támadt:

    1, költséget nem kimélve épitek egy 1150-es platformot i5-tel.

    2, kukázok az apróról egy Phenom II X4-es procit lappal nagyon olcsón.

    3, meghagyom a lapot (1155) és megpróbálok bele szerezni egy megfelelő i5-öt használtan (mivel ahogy figyeltem az 1155-ös procik ugyanannyiba kerülnek a boltokban kb. mint 1150-es társaik, igy boltból csak az újabb jöhetne szóba)

    Videókártya: itt ahogy néztem, minimum a 7870 szint, tehát itt nincs mese, költeni kell. Melyik az a kártya, ami max. 50K-ért a legjobb választás lenne?

    Nem vagyok márkafüggő, AMD, Intel, Nvidia jöhet minden. Azért nehéz a választás, mert habár szeretnék időtálló gépet, a jelenlegi konfigba elég sok pénzt bele kellene most feccolni, és úgy érzem nem igazán használnám ki a Witcher után. És ugye jelenleg az árak elvannak szállva az árfolyamok miatt, ez később esetleg mennyire normalizálódhat? (még május előtt, persze)

    Előre is köszi!

    :R

    Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

Új hozzászólás Aktív témák