Új hozzászólás Aktív témák

  • Goldmember01

    tag

    Napokban vásárolok be, szeretném ha leokéznátok ezt a konfigot, amennyiben jónak tartjátok. Tavaly augusztus óta tervezgetem, rengeteg fórumot bejártam, rengetegen segítettek, akiknek ezúton is szeretném megköszönni!

    CPU: 3700x
    CPU Cooler: ARCTIC Freezer 34 eSports DUO CPU Cooler
    Motherboard: Asus TUF GAMING X570-PLUS
    RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 Memory
    (habár alaplap memória támogatós listájában nem találtam ezt, azt mondják az nem feltétlen jelenti azt, hogy nem fog működni. Erről a típusról azt olvasni, hogy egyeseknek sikerült felhúzni CL16-ban 3600-ig is, ami elég pofásan hangzik, ha mégsem kompatibilis akkor meg egyszerű cserélni).
    SSD: Samsung 970 Evo 500 GB M.2-2280 NVME

    Video Card: GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING 3X OC 8GB GDDR6 Termékkód: N207SGAMING OC-8GD
    (elvileg az egyik legjobb 2070 Super)
    Case: Phanteks Eclipse P400A ATX Mid Tower Case
    (sokáig a Cooler Master MasterBox MB511-et terveztem de a napokban ajánlották ezt a Phanteks P400A-t és elég jókat hallani róla, elvileg jobb az airflow is, mint a másikban. Emellett jobb táp porszűrő - ami a poros lakásomban jól fog jönni, sajna sok építkezés folyik a környéken és az elmúlt hónapokban/években nagy a por erre felé, lehet gyakrabban kell majd tisztítgatnom. Plusz még, hogy gumis kábel lyukak vannak).
    PSU: Corsair RM650x Termékkód: CP-9020178-EU
    (ezen is sokat tanakodtam de csak jókat olvasok erről és elvileg Corsair tápok terén minőségnek számít).
    Case Fan: ARCTIC P14 PWM PST 72.8 CFM 140 mm Fan x2
    (a házban eredetileg be lesz szerelve egy hátsó és első venti de néztem videókat háznak a hűtésével kapcsolatban és 2 (vagy 3) első és 1 hátsó ventivel a legideálisabb az airflow ezért tervezem ezt a típusú ventit megvenni, valszeg kettőt és az elsőt kicserélem, hogy ugyanolyan legyen, a hátsó meg maradhat az eredeti (?)).

    Még kérdeznék egy olyat is, hogy ha nem egy helyről akarom bevásárolni ezeket, hanem külön-külön a lehető legolcsóbb+megbízhatóbb boltokból, akkor esetleg tudtok olyanokat mondani, amiket mindenképp ajánlotok/elkerülnétek?

    Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák