Új hozzászólás Aktív témák

  • Siszibatya

    tag

    válasz fecaga21 #137950 üzenetére

    Szia ! :)

    Megértelek teljesen . Nekem kb . 3/4-ed év kellett mire megvettem mindent és össze tudtam rakni a gépet.

    Mindenképpen ragaszkodsz a meglévő gépházadhoz , azzal sincs semmi baj.

    Azért írtam az infokat és lehetőségeket , hogy felhívjam a figyelmedet a dolgokra és az esetleges következményekre amiket tapasztalhatsz.

    Ki lehet hozni a maximumot és a legjobbat mindenből , csak részletesen utána kell nézni és ésszerűen dönteni .

    Asrock B450M Pro4 - ez az alaplap jó a meglévő házadba - 24,7k és mATX

    Ez kimaradt : Gépházat és procihűtőt nyugodtan lehet venni használtan is - ezekhez maximum új minőségi ventillátort/okat kell venni legrosszabb esetben . pl. én ezekből vennék lepa bol.quiet vagy akasa apache Ezek jók házszellőztető ventinek és procihűtőre is .

    Kikeresheted a pcpartpicker oldalon a meglévő gépházadat és meglátod milyen lehetőségek vannak procihűtő szempontjából . Nagyon sokat számít minőségi és hűtési szempontból , nem mindegy milyet használsz pl . scythe , noctua , thermaltake márkákat érdemes megnézni .

    Ez a gépház egy opció lehet , talán elkerülte a figyelmedet az előző válaszomba : Fractal Designc Focus G 15.7k -ért igazán nem sok

    GTX 1060 6GB teljesen jó kártya ezt már leírtam .

    Ésszerűen kell beállítani játékoknál a grafikai lehetőségeket -nem kell az ultrahoz ragaszkodni / vagy esetlegesen nem is lehetséges a 6Gb memória miatt

    - teljesen jó a high/very high , van amiket ki kell kapcsolni , mert csak terhelik a kártyát fölösen és nem adnak olyan plusz grafikai látványt és van olyan is amit csak lejjebb kell venni .
    pl . motion blur off , film grain off , bloom off , anisotropic filtering off vagy 2x ( kinek mi tetszik és mit áldoz be hogy jól fussanak a játékok , ezt mindenkinek el kell dönteni saját magának - nem tudom ki mihez van szokva / mindenkinek mások az igényei és elvárásai )

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.: Tamás

Új hozzászólás Aktív témák