Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz horush #23348 üzenetére
Ott én is próbálkozok, összeválogattam már egy csomó hülyeséget
(#23352) fezlergabor: Kíváncsi vagyok ebből atopikból hányan jelentkeznének a Deer tápért (a gyári coolert talán mé lehetne is hasznosítani)[ Szerkesztve ]
Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
C0d3r
addikt
válasz rdanika #23353 üzenetére
200k, ha kirakod facebookra 250k.
(#23351) lalimano: Szerintem nagyon is hasznos, kelzsoca már megmutatta mi mindenre használható egy ilyen "minőségi" táp.
[ Szerkesztve ]
-
M@cika
őstag
Ott van az összes 1155-ös alaplap, csak a GIGABYTE álnév alatt lapul az összes! :-))
Nasit a kis fehér medvének!
-
agemate
addikt
-
ep75w
csendes tag
üdv!
én, nem új, hanem használt gépről szeretnék segítséget kérni. egy használt gépes topicot találtam, de épp zárták. szóval ide jöhet szerintem. tehát. 3 gép:
fsc scenic e600 - 13.9EHUF
nec powermate vl5 - 14.7EHUF
fsc scenio t - 14.9EHUF[url]http://www.pc-max.hu/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=47&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1445&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2=[/url]
na most a kérdésem, melyik ajánlott net, flash játék, esetleg nem nyilvános wampserver futna rajta néha, teszteléshez.
játék semmi, youtube sem. szóval alap dolgok.másik kérés. aki tudna segiteni, ehhez hasonló használt gépeket forgalmazó céget, kérem írja meg, akár privátban is. a lényeg, ha nem nyíregyi vagy debrecen, legyen futárszolgálat.
még valami. nekem elég nehézkes keresni, jelenleg mobilról tudok csak netezni bocs ha a linkelés sem jó, remélem javítja egy mod.
köszönöm a segítséget mindenkinek, mégegyszer bocs hogy ide jött. a lezárt használt gépes topicban egy mod ezt a topicot javasolta.
szerk: akárhogyan próbálom megadni a linket, nem jó. persze a hozzászólásnál meg hiába adom meg, nem illeszti be. nem elég mobilbarát... kérem egy mod segítsen.
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Ma este nagyon sokat offoltunk.
Én lépek. További szép estét az uraknak!
Asszem mindenféleképpen!
-
horush
addikt
Nekem van egy hűtőm, amit még a phenom1 x3-hoz adtak anno.. Csak azt nem értem, hogy volt képes ez bármit is lehűteni... Szerintem ha fújkodnám a procit többet érnék el Ehhez képes az intel megoldása, amit a sandyhez adtak egész komoly.. S képes a CPU-t 50fok alatt tartani Igaz maxon, 2000rpm körül a hangja is megjön már.. Rá kéne tennem a tx3-at inkább, de mégse adhatom el a régi gépem azzal a gyári sz@rral
[ Szerkesztve ]
-
-
-
C0d3r
addikt
válasz lalimano #23374 üzenetére
Összességébe véve ezt most is meglehet csinálni.
-
natë
nagyúr
-
rdanika
tag
Elképzelhetetlennek tartom, 100% hogy kell legyen benne valami védelemnek lennie... Azért itt elég komoly technikáról beszélünk... Az amd-k nél kilőte a gyerek a védelmet!
[ Szerkesztve ]
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
lalimano
tag
Azért ezt egy Sandy-s procival nem merném megcsinálni, de olyat már láttam, hogy jó nagy passzív hűtéssel hűtöttek procit (nem tudom már milyet, de gondolom az jobban melegedett, tehát egy Sandy Bridge-hez nem is kéne olyan nagy passzív hűtés szerintem)
Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
agemate
addikt
Tele van ilyennel a Youtube, van olyan is, ahol az AMD felgyullad levett heatsinkkel, miközben az Intel csak letilt és kifagy a játék. Tipikus Intel-fan videó, egész egyszerűen kikapcsolják ilyenkor a védelmet. AM3-as prociknál már nincs is lehetőség a védelem kikapcsolására, nézzétek csak meg a BIOS-ban. Anno a 775VM800-as 775-ös deszkámban viszont ki lehetett kapcsolni, de nem mertem.
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
válasz agemate #23378 üzenetére
Megvan igen, már péntek óta Amint eladom a régi gépem, lesz benne rendes VGA és szerzek vmi. rendes monitort is a 17" CRT helyett
Csináltam most 2 képet is.. Bár még elég nagy a rendetlenség odabent, de gondoltam felesleges többet játszani vele, úgy is pár hét és kicseréltetem az alaplapot. kép1, kép2.Egyébként a ventik 1200 (hátsó), 1500 (cpu) forognak.. Nem gondoltam, hogy ilyen jól tud mozgásban lévő testet fényképezni ez a gép..
[ Szerkesztve ]
-
rdanika
tag
Én is valami hasonlóra várok... csak jöjjenek a B3-as asrockok...
Felrakott oldallal tudsz majd képet felrakni? Kíváncsi vagyok nem zavaró e a fehér táp meg ilyenek...[ Szerkesztve ]
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
agemate
addikt
válasz horush #23385 üzenetére
Hát igen, a kábelezésre valóban ráfér egy újragondolás Egyébként mennyire hangos terhelve a gyári cooler? Mondjuk nekem ez az F12-es AC már 800rpm felett is hangos volt, szóval ez relatív dolog. Nálam így néz ki a gép: kép1, kép2. Szar telefonos képek. Azért láthatók a SATA és IDE tápkábelek, mert épp lementettem a régi 2GB-os Quantum Fireball lemezről az adatokat a gépre. A SATA kábelekkel is lenne még mit dolgoznom, de mivel a levegőáramlást nem gátolják, csak csúnyák, nem érdekel
[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz horush #23385 üzenetére
"Nem gondoltam, hogy ilyen jól tud mozgásban lévő testet fényképezni ez a gép.."
Ha a külső fény elég kevés, akkor a vaku dominál. Annak a villanási ideje meg valahol 1/1000-1/50000 sec között van általában. Ez alatt meg nem sokat mozog a ventillátor sem...
1/10000 alatt alig 1 fokot csak. Az meg 1 mm a peremén.
De élesnek tűnik a kép, lehet, még ennél is rövidebb a gépeden a villanási idő.
Valóban jó.Egyébként az enyémben is kb. ekkora rendetlenség lehet most...
[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
horush
addikt
válasz agemate #23390 üzenetére
Igen, én is épp ezt akartam írni, hogy ott kicsit könnyebb dolgod lehetett De azért én is megpróbálok majd kihozni valamivel rendesebbet, ha már meg lesz az új alaplap. Bár leginkább egy moduláris tápot tudnék értékelni még.. Egyébként szerintem megfelelő a hangja a gyári coolernek, s az arctic ventivel sincsenek ilyen problémáim. Nem mondom, hogy a gép teljesen hangtalan, de egyáltalán nem zavaróan hangos. Az AXTU-ban levettem a venti értékeket folyamatosan 5-ösra, így jó halk az egész, és még komolyabb munkálatok alatt is jó a cpu hő. Igaz, hogy csak 18fok van a szobámban.. Majd nyárra azért mindenképp be kell szerezzek egy rendes coolert.. De addig, amíg nincs idebent 30fok, simán jó ez is.
balpis: Az első képen a gépet megvilágítottam egy lámpával és a szobai lámpa is égett, ott asszem' nem is vakuzott. A második teljesen sötétben készült, vakuval.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest