Aktív témák
-
agemate
addikt
Mindenki azt vesz, amit akar, így van. Én ha lenne is pénzem, akkor sem vennék erősebb videokártyát most, egyszerűen nem érzem azt, hogy szükség lenne rá a legtöbb játéknál. Ahol pedig DX11-ben 30 alá esik az fps, ott átállítom a DX10-re és észre sem veszem a látványbeli különbséget. DX9/DX10-ben mutass olyan játékot, ami 30 fps alá lemegy
Amit én vennék, egy alacsonyabb fogyasztású processzor, mondjuk egy i5-2400 egy TX3-al. Na jó, egy F60-as Corsair SSD is beférne még a házba.Dirt2-t én 8xAA-val játszom DX11-ben 1080p-ben átlag 58 fps-sel, Fraps mérés. Nekem elég. Érdekes, hogy jóval magasabb érték, mint a PH!-s tesztben. Gondolom a driver miatt.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz agemate #23551 üzenetére
Jogos, a dx9-10 száguld FHD-n. Sőt azzal is egyetértek, hogy a dx11 és a dx10 között szinte semmi különbség nincs (még) látványban. Az is igaz, hogy a 6850 jó vétel, megéri az árát. Ettől függetlenül a SB-ek mellé jobb az 560ti. Na de el is kalandoztam.
A Dirt 2-nél szerintem az a gond, hogy a minimum "fps" ugrál eléggé.
Közben eszembe jutott még egy cucc: Medal of Honor. Füstnél rettenet belassul.[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Én sokat nézegettem a DX11-et, Dirt2-ben, AvP-ben, Metro 2033-ban és nem láttam különbséget egyáltalán. Egy játék volt, ami észrevehetően csúnyább volt DX10-ben, az a Bad Company 2. Az árnyékok DX11-ben jóval simábbak, finomabbak voltak. A Dirt2 egyike a kevés olyan játéknak, amit kifejezetten AMD processzorra optimalizáltak, lehet, hogy ezért magasabb nálam a minimum fps. A MOH pedig egy vicc, megvettem akció keretein belül, 8k összesen a BC2-ért és a MOH-ért. Borzasztó egy játék, unalmas, gagyi idejétmúlt UT3-as grafikai motort használ Voltam olyan hülye, hogy regisztráltam az EA Accountomhoz, így már eladni sem tudom..
Igaz, a GTX560Ti jobban illik az i5-2500k-hoz.
-
Eagl3
veterán
Azért van észrevehető különbség DX9-10 és DX11 között... a fények, az árnyékolás mindegyik játékban észrevehető, hogy DX11 -ben fut. Az persze más kérdés, hogy mikor 200-al tepersz a sivatagba mennyire nézegeted a fényjátékot az autó élein.
-
törölt tag
37 db beérkezett üzenet Legnépszerűbb az i5-650.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vki azt írta, hogy VÉGTELEN számú ajánlati verzió létezik, kicsit szerintem besokalt
-
törölt tag
P55-UD3L + i5-2300, most jött
-
RufuszX
senior tag
Most voltam bent boltban személyesen. Az eladó kérdezte, hogy nem én érdeklődtem-e emailben tegnap.
170k FullHD gamer gép.+ Vettem náluk egy Coolink SWIF2 1200-ast CM430-asba. Ma beszerelem és megnézem mennyire elég a házba a 800-as fordulat.
[ Szerkesztve ]
-
slassh00
csendes tag
Sziasztok!
Átlagos otthoni felhasználásra (netezés, office, filmnézés) keresnék alaplapot, hozzá processzort és memóriát (core2duo E4400 CPU, AsusP5B MB volt 2 GB RAM-mal).
Ház, 420W-os táp, SATA HDD, geforce 7600gs PCIe videokártya, monitor, billentyűzet, egér van.
A keret olyan 30-32e forint!
Amiket néztem:
CPU: INTEL Dual Core E5700 3,00Ghz 775 BOX ~15e
Alaplap: ASUS P5G41T-M LE ~12e
RAM: KINGMAX 2048Mb DDR3 1333Mhz ~5e
---------------------------------------------------------------------------------
CPU: AMD Athlon II X2 250 3.00Ghz AM3 BOX ~14e
Alaplap: GIGABYTE GA-M68MT-S2 ~12e
RAM: KINGMAX 2048Mb DDR3 1333Mhz ~5eÖtletek?
-
rdanika
tag
Nah a 2500K ára megint kezd baráti lenni...
[link]Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
agemate
addikt
válasz rdanika #23570 üzenetére
Ne csináljunk már ingyenreklámot az Iponnak, én már az ajánlataim végére sem biggyesztem oda, hogy az Iponból néztem az árakat. A 2500k ára kezd baráti lenni.
-
Assdak
őstag
xPon-on van most ez a Kingstone SSD akció, érdemes lehet valamelyik méretben gondolkodni azokon az árakon?
-
agemate
addikt
válasz balpis #23573 üzenetére
Én arról beszélek, hogy ne adjunk ingyen reklámot egy boltnak, nem arról, hogy hol mennyibe kerül. Az árgép.hu-t linkeljük inkább, mint az Ipont, Akvát, Lamdát.
Kíváncsi vagyok a haza i3-2100 tesztekre, nem tudom hol késlekedik már a PH! is.
B3-as ASRock H67M-GE alaplap is megérkezhetne már az országba[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz agemate #23574 üzenetére
Ja, világos!
Erre valóban érdemes figyelni.
Még ha az adott bolt valóban jól megcsinált felülettel rendelkezik, s az árai sincsenek elszálva, felesleges a reklám. Arra ott vana saját fórumukValóban jiányzik már az a teszt!
Lehet, össze kellene itt szedni az i3 tulajokat, s közösen összerakni egy logoutos tesztet, összehasonlítva a korábbi konfigokkal....
Lehet, az eredmény se lenne rosszabb egy PH! tesztnél.
Persze, máséval könnyen verem a csalánt[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
horush
addikt
válasz slassh00 #23569 üzenetére
Hali. S775-re semmiképp se építkezz 2011 tavaszán, nagyon elavult platform az már. Az am3-as jó megoldás, bár én az nforce shipsetes alaplap helyett inkább egy modern amd 880g chipsetest ajánlanék:
LAP: Asrock 880GM-le ~15eFt
CPU: AMD Athlon II X2-250 ~13eFt
RAM: 2Gb DDR3 1333MHz Kingmax ~5eFt
Összesen: ~33eFt.
A tápod amúgy milyen? Mert, ha valami silány, akkor azt is cserélned kéne.Assdak: Nem tom' mi azon a nagy akció Egyáltalán nem olyan hű de jó árak azok..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most mondják, hogy a P55-ben működik a Sandy Bridge, kivéve a grafikus mag Ezek még Sandy gépet sem láttak.
További szösszenet: eladó írja: "A Codegen jobb minőségű tápokat gyárt azM-technél."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"A táblázatokból látszik, hogy az új processzorok nagy többsége LGA1155 (más néven Socket H2) foglalatba illeszkedik. Bár a számot tekintve ez nagyon közel van az LGA1156-hoz, sajnos fizikailag mégsem egyezik meg vele." [link]
Újabb szösszenet: "Normál körülmények között véleményemszerint elég megbízhatóak a Codegen tápok."
Normál körülmények úgy mint: nincs bedugva a konektórba a PC, áramszünet van, nem vagyok otthon és nem használja senki a gépet, földet teszek és pipacsot ültetek a kodegenbe (ebben az esetben mondjuk, ha sűrűn öntözöm, esetleg zárlatos is lehet Cseréppé minősítés előtt ügyeljünk a megfelelő korrózió gátlásra, fessük le piros vagy barna színű zománc festékkel a kodegent, kívül bellül, alaposan, lehetőleg 2 rétegben. Szórópisztolyt is használhatunk. Szórás közben ne facebook-ozzunk a kodegenen és ne is etessük műzlivel.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Ha jól tudom a P67-es lapokban nem megy a Sandy IGP, így viszont az L3 cache sincs "összekoszolva?"
Azért kicsit félek ettől a fesz állítgatós leendő Intel tuningtól, mert ugye ezekben az órajelvezérlés trükkösebb.Garmin epix™ Pro
-
agemate
addikt
Gémer monitorjuk is van ám. Sőt, 80+-os tápuk is.
molnarpeter: Biztosan azért, mert régen Enermax belsőt használt a SuperFlower.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Haladhatna a javított Asrock alaplapok beszállítása....
-
agemate
addikt
válasz userxy #23591 üzenetére
Nekem még ráér. Egyelőre nincs annyi pénzem se, hogy i3-ra váltsak. Szanaszét van offolva a topik három napja.
(#23593) userxy: Megadjam a számlaszámom?
(#23594) ShellKretor: Kár, hogy nálunk nem kapni a monitorjaikat. A HKC itthon is árul LCD-t.
(#23593) userxy: Ilyet kérek:
LAP: ASRock H67 Extreme4 35k
CPU: Intel Core i7-2600K 81k
CPU cooler: Corsair H60 20k
RAM: van
VGA: ASUS ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5 PCIE 129k
SSD: 2xCorsair F120 @ raid0 110k
HDD: van
ODD: van
TÁP: Corsair HX650 30k
HÁZ: vanÖsszesen: ~405k
Hogy legyen valami ontopic is: Mennyi a kereted a gépre? Felbontás? Stb?
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
-
törölt tag
Itt meg is lehet nézni az új szörnyetegeket: az első 6990-esek
-
Aktív témák
- Battlefield 2042
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest