Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz g4b3 #1286 üzenetére

    Sajnos arra sincs biztosíték hogy bármelyik gyártó firmje nem tartalmaz valami oda nem illőt, de nem jellemző. Te is átnézheted a rendszert simán egyébként. Ahogy írtam a Meccolon van is kb 6 progi ami nem kell, de azért azok sem okoztak komolyabb gondot senkinek ha ottmaradnak sem. Ha csak filmezésre és hasonlókra kell akkor nem hiszem hogy ezek a boxok tudnának nagy gondot okozni ilyesmivel, egy telefonnál már macerásabb lehet, de ott sem voltak annyira veszélyesek pedig anno szedegettem pár romból felesleges dolgokat :)
    Minőségre meg simán megfelelnek, főként hogy ahogy írtam 7-15 ezr ft-os készülékekről van szó, amik max pár évig lesznek használatban. Nem egy atomtengeralattjáró kategóriás eszközök, nincs sok lehetőség bennük.
    Vegyél Wetek-et, megbízható, frissítik, stb. Drágább mint a többi, de ha ez nyugtat meg akkor nem rossz választás. Azt biztosan joban "ellenőrzik" gyártás után (igaz erre nem vennék mérget)
    Nekem volt, de nem adnék most annyit értük mégegyszer, arra amire keresel egy Mecool is megfelelne szerintem. ( a Netflix miatt ajánlom a Mecoolt)
    Vagy ha biztosra akarsz menni építs egy olcsó HTPC-t, és ellenőrzött szoftverekkel és általad választott gyátók összetevőivel megépítheted. Az ár több lesz, a beállítás is nehezebb esetleg, de tuti gépet lehet építeni :)
    Vagy vegyél mini pc-t és friss wint-t telepítesz rá amin tudo mi fut és mi nem.
    Esetleg ilyen ha az ár nem számít. Nem néztem mit tud, de "márkás" ( annak aki szereti :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák