Új hozzászólás Aktív témák

  • aladarka

    tag

    válasz jim bcs #70704 üzenetére

    Sziasztok!

    Korabban az MSI-k nem voltak szimpatikusak, de most , hogy mindenki a gaming7et javasolta, mar majdnem megrendeltem, amikor eszrevettem, hogy fel nappal a vasarlas elott felment az ara 9e Ft-tal. Ezt jelnek vettem :D, nem akarok MSI-t, csak ha nagyon nem talalok Asus-t. Foleg hogy a VGA is az lesz (bar lehet semmit nem szamit :D).

    Alapvetoen az ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2 tetszett, de most felfedeztem, hogy a leirasaban ez az XMP nevu dolog, hogy a memoriat kulon lehet allitani, nincs benne. Ez hasznosnak tunik, legalabbis laikuskent. Mondjuk nem tudom, hogy az 1600as CL8vagy9es kitet vagy a 2400as CL11est kene venni. Ugy tudtam, hogy igazabol gyartasnal nincs kulonbseg ezek kozt, szal az olcsobb is siman lehet jo. Korabbi tapasztalatok alapjan vagy Crucialt, Corsairt vagy Patriotot vennek, de most jonak irtak a HyperX Savage-t is. Gondolom mind1.

    Crucial/1600/cl8
    Corsair/1866/cl9
    HyperX/2133/cl11
    HyperXbeast/2400/cl11

    Ezekbol valamelyik biztos jo lesz.

    Alaplapbol szoba johet meg:
    ASUS Z97-AR
    ASUS Z97 Pro Gamer

    Stabilitas az elsodleges, tuning masodlagos hisz csak modjaval lesz, I/O-ban kb egyformak abban ami fontos szamomra.
    i7 4790K lesz benne, Thermalright Macho HR-02-vel, Corsair Carbide 300R-ben, FSP Raider 550es tappal, es Asus GTX 970-nel. Ezek mar vagy megvannak, vagy meg lettek rendelve, szoval ha valami nem jo, akkor inkabb maradjon orok titok :p

    Ha a lapok / memoriak kozul vmelyiket kiemelnetek vagy lebeszelnetek rola, akkor azt orommel veszem, ha mar kesore jar es nem jon valasz, akkor sajat belatas szerint ejfelkor megrendelem valamelyiket.

    Koszi a turelmet es az eddigi segitseget.

Új hozzászólás Aktív témák