Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz nimfas #60605 üzenetére

    "Ennyi erővel akinek van rá kerete az vegyen 100ezres lapot a legújabb I7-el "Oszt jónapot"" Ez így van! ;]
    "Vagy vegyen egy PS-t és nem kell gépet fejleszteni." Ez meg vicc! :P
    Arra akartam kilyukadni hogy tuningolhattad az adott kinfigod, de egy 15K-s CPU tuning nélkül, fele akkora fogyasztással, egy 12K-s lapban, hozta a teljesítményét! ;) Így lett hirtelen az E8400-as CPU-val szerelt, tuning, gamer, brutál gépemből egy netezős vas. :DDD De ezt már írtam. :)
    Az enyém már most "elavult"! Hiszen 3éves és egy 2. generációs I5 van benne, de még mindig elég mindenre a CPU-m ereje. Meg merem kockáztatni hogy egy újabb dVGA cserét is megbírna. Ezért írtam hogy azért egy szorzózáras I5 biztos nem lesz 1-2 év múlva kevés!
    Szóval mire ténylegesen tuningra lenne szükség, addigra meg kijöttek a DDR4-es platformok, és lehet megint mérlegelni ...
    Aki meg tuninghuszár, és a benchmarkon nőtt fel, azt úgy sem érdekli az érvelés mert 100MHz-ért képes súlyos ezreseket leperkálni. Persze ezzel semmi gond, ez így is van rendjén, kinek mire van szüksége. :)
    Szóval ha van egy magas keret, és mindent max.-ra akar húzni minden játékban, még a hangerőt is, akkor természetesen egy 150K-s dVGA-val indít az ember "K"-s CPU és egy jó tuningdeszka társaságában ...

    (#60606) theczar
    Hi!
    Hát a Pentium alá még ajánl az ember H81-es lapot, de egy I5 alá már szerintem érdemes legalább egy B85-ös deszkát tenni.
    Nem tudom a keretedbe beleférne a Gigabyte GA-B85M-D3H a maga 17-18K-s árával?

    (#60607) 3.Aragorn
    Jobb, fejlettebb. Hogy mennyivel? Hát erre hogy válaszoljak? ALC268-al! :D
    Viszont azért hozzáteszem hogy nem csak az számít hogy milyen codec található a lapon hanem hogy az adott lapgyártó mit épít köré ... lásd pl. a Gigabyte AMP-UP Audio-t vagy az Asus SupremeFX-et .....

    (#60610) 3.Aragorn
    Vegyél egy külön hangkártyát ha ennyire a hangminőség aggaszt! ;) Nálam még a "filléres" Xonar DG is jól jött. A füleshez azt használom jelenleg is.
    Hogy mire képes a hangrendszered, és hogy te vélnél e felfedezni különbséget, azt nem tudom. :)
    Alapból aki nem ért hozzá általában be sem állítja a hangeszközeit, hanem csak rádugja és kijelenti hogy sz.r, vagy éppen nagyon jó! :DDD
    Mindenesetre ha nem érzed elégnek az ALC892-őt, akkor nézzük a "gamer" deszkákat. Mert ugye általában ott próbálnak többet adni ez ügyben. Pl. az ASRock Fatal1ty H97 Performance és a Fatal1ty H97 Killer, a Purity Sound 2-vel (ALC1150). Vagy a már általad feszegetett MSI H97 GAMING 3 az Audio Boost 2-vel (ugyancsak ALC1150).
    De látogass el a Milyen hangkártyát vegyek? topic-ba ott biztos akad egy audiofil szaki aki minden kérdésedre kielégítően tud válaszolni.

    (#60612) 3.Aragorn
    Erre írtam hogy nem minden a chip.

    (#60615) miklosss2012
    Vegyél TUF lapot, fő a változatosság! ;]

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák