Új hozzászólás Aktív témák

  • CsigaGyilkos

    aktív tag

    válasz bluyoo #59387 üzenetére

    Engem nagyon érdekelne egy ilyen alaplap! Így már talán elgondolkodnék a kupaktalanításon...
    Ha esetleg lehetne kapni a közeljövőben, akkor én ilyet vennék. De arról sajnos nem volt infó.

    Még mindig konfig vásárlás előtt állok és az alaplap kérdés (ami elég lényeges) továbbra sem dőlt el. Korábban már kértem itt tanácsot lap vásárlással kapcsolatban, viszont akkor azt nem tettem hozzá, hogy szeretnék elkezdeni tuningolni. Két fő terület van amire használni szeretném és lap vásárlás szempontjából fontos: tuning és játék.
    Egy i5 4670K (vagy i7 4770K) alá szeretnék lapot venni, melyben processzorok egyikét 4200-4500MHz körül szeretném járatni. (egy ilyen hűtő társaságában gondoltam megkísérelni: Cooler MAster V8 gts)

    Fő kiszemeltek: Fatal1ty Z87 Killer (34K), Fatal1ty Z87 Professional (50K), MAXIMUS VI HERO (50K)
    Ezek közül nem tudok választani. A Killer és a Prof. alaplap között tuning szempontjából van lényeges eltérés? (A gyártó ígérete szerint a prof. sokkal jobban elvezeti a hőt.) Az Asus csak, mint alternatíva linkeltem be, de nem nagyon szeretnék Asust venni :B , max egy ilyet: MAXIMUS VI FORMULA (76K)
    Kár, hogy erre sajnos nincs keretem :(. Pedig ez tetszene a legjobban, de sajna ez drága... esetleg valami nagyon nyomós érvet tudtok mondani ami mellette szól? :DDD
    Szívesen fogadok más olyan alternatívákat (50K körül), ami gamer és egyben tuning lap is. :R

    [ Szerkesztve ]

    Visca el Barcelona!

Új hozzászólás Aktív témák