Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Ma tortent egy fura dolog. Eljatszadoztam az alaplap (sabertooth Z77) ventivezerlesevel (thermal radar) kb 2 orat allitgattam oket, amikor egyszer csak kikapcsol a gep. Kapcsolom ujra, semmi.... mar kezdem a nepszamlalast a szenteknel.... amikor lekapcsolom a tapot, nyomva tartom a kapcsolo gombot a gepen kb 10 masodpercig, aztan tap vissza gep vissza es indul ahogy kell neki. Ezutan meg babraltam a ventiket de azota minden megy.
    A gep tokeletesen stabil, huzva van a cpu (4.5 daily / 4.8 work) es a videokartya (1000@1200 mhz), rendesen hutve van minden ( 7 haz venti + 2 alaplapi venti+ 2 cpu huto venti + 2 videokari venti + 1 tapventi, vagyis osszesen 14 venti van a gepemben , te jo eg ......) rendesen letesztelve (prime95, intel burntest maximum, LinX, 3dmark vantage, furmark, crysis2, COD MW3, Dirt3, Metro 2033, GTA IV, stb).

    Most parazak, vagy csak valami nem tetszet a lapnak es lekapcsolt ? Vagy csomagoljam es kuldjem vissza. Azert az ember ezt nem varna el egy ilyen kaliberu alaplaptol.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák