Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Zwodkassy #5055 üzenetére

    Igen, tegnap megtaláltam én is. Nem az első eset, hogy csak akkor találom meg az ilyesmit, ha már félig-meddig reprodukáltam a problémát itthon, és az alapján keresgélek. Látatlanban valahogy nem jut eszembe úgy utánanézni a kiszemelt kütyünek, hogy "hap ac2 slow wifi". :D

    Gondolkozom is, hogy mit csináljak vele, mert nálam is elfogadhatóan működik a legújabb RC-vel, de igazából az az AP is tűrhetően üzemelt, amit erre cseréltem, és pont az lett volna a cél, hogy hosszú távon egy jobb és stabilabb WiFi-t építsek ki itthon (pár darab ilyen AP-vel CAPsMAN alatt), ne az hogy babrálgathassak vaktában és működjön épp elég jól (na meg így nincs kedvem venni még 1-2 darabot ebből, így maradna a vegyes-felvágott ASUS, TPLink, stb...).

    Lehet, hogy visszapofátlankodom a boltnak és levásárlom Ubiquti AC-Lite AP-re, csak van már pár Mikrotik kütyüm, így nagyjából ismerem, míg az Ubi-ba bele kéne tanulnom, de nem szimpi a "szuperfullautomata" hozzáállásuk (úgy sincs mindenkinek tökéletes alapbeállítás és hibátlan auto-konfig).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák