Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz bakonyip95 #4098 üzenetére

    ha már így megszólítottál: nem kaptál sosem honvédelmi oktatást, látod most hogy hiányzik neked egy sz@ros ap telepítésnél? :)

    Rébusznak tűnik vagy sem, nem magyarázom el, hogy a kilőtt puska golyó miért nem párhuzamosan repül a végtelenségig a föld körül és megfordított puskából kilőtt röppálya mennyiben különbözik. Hidd el, megkaptad a lehető legtökéletesebb választ, még akkor is ha te nem érted.

    De enyhítendő a feszültséget, egy történet: nyáron egyszer odajött egy fiatal mérnők, hogy megtudakolja, hogy a vitorlás csónakjának az árbocára mekkora labdát vegyen, ha felborul, ne fúrjon le az árboc a Balaton aljára. Na képzeld, ennek egy húzó (bőrönd) mérleget adtam a kezébe és hidd el a kérdésére ez volt a legjobb válasz!
    Kb 5 perc boldogtalan bamba nézést követően, kivettem a kezéből és mondtam, hogy 18cm átmérőjűt, ezzel az eredménnyel boldogan, mondhatni csillogó szemmel távozott.

    Sajnos a fórum nem teszi lehetővé, hogy lássam a szemed :) és adjak egy olyan választ ami ugyan teljesen pontatlan, hasra ütésszerű, de elégett lennél vele.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák