Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Nos véget ért a kálvária.
    Magam sem értem miért, de végre megtaláltam a megoldást a 300/300-as problémámra.
    Vagyis inkább csak félig.
    Nos nem hagyott nyugodni a dolog, így kerestem a lom között egy már nem használt RB750G-t, és azt reseteltem, majd felprogramoztam úgy ahogy 751 is volt. Láss csodát csont nélkül ment a 300mbit.
    Rá is tudtam, hogy biztos akkor a chip lesz a ludas a switch esetén, amit már DBob is említett.
    De pár percre rá, jött egy isteni sugallat, hogy próbáljuk már ki, hogy a meglévő 751-est is visszaállítom a gyári állapotra, majd felprogramozom.
    Miután megtörtént, jött a meglepi, ez is tökéletesen megy.
    Dihcsak' buksi. Na mondom akkor biztos én vagyok a hülye. (amúgy biztos :D )
    VIsszatöltöttem a mentést, mert ugye csináltam előtte, majd a 750G-t meg szintén bedugtam, és elkezdtem összehasonlítani a régi mentésem, és az új 0-ról felépített beállítást.
    3 óra hossza után feladtam, ugyanis minden opció, minden egyes beállítás és érték ugyanazon értéken áll, nincs sehol semmilyen sebességbeli korlát vagy bármi egyéb benne, és még is a mentéssel 50-70mb között tudok mérni, ha resetelem és frissen programozom meg hibátlan. Mivel jó lett nem érdekelt tovább a dolog, nem keresem a miérteket, de valahol érdekel azért, hogy mégis mi lehetett a hiba. :)
    Tudom, hogy van pár dolog, amit hozhat magával a mentés, és amit csak konzolból lehet változtatni, de azok egyike se olyan dolog ami miatt ne kellett volna menni neki. Szóval vagy beletörődök, vagy várnom kell Mulder és Scully ügynökre, hogy ezt az X aktát kiderítse nekem :C

    Most megvan a 300 nagyjából (a letöltés és a feltöltés is azért kevesebb, mert ugye jelenleg is van mellette forgalom, de azzal összeadva 5-7mbit eltéréssel kijön a 300)

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák