Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
senior tag
válasz Mr.Csizmás #45969 üzenetére
70 éves sofőr, nem kizárt, hogy rosszul lett vagy bármi...
-
Cicero
őstag
válasz Mr.Csizmás #46051 üzenetére
egyszer bicskát nyitottak rám a 4-6-oson, mert rászóltam a gyerekre, hogy nem kéne belelihegnie a barátnőm fülébe.
máskor a Blahán szálltunk le, a meki előtt egy nagyobb csoport, jól megtermett dinnyés társaság egyik tagja ordította a barátnőmnek, hogy mennyire közösülne vele a végbélnyílásán keresztül.
persze én vagyok a hibás, minek van barátnőm.
Melyik város kötelékében vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46053 üzenetére
Igen, kéne minden buszba kamera, pláne akkor amikor a buszos nagyon kemény gyerek és nem hajlandó megvárni míg leparkolok tolatva, és nagy sebességgel, miközben tolom a kocsi seggét be a parkoló helyemre, elmegy úgy mellettem, hogy a tükrömet kihajtja és töri...persze Ő tagad mindent, és nem csinált semmit sem...Ez már ilyen volt...XI. kerületben volt ez annó.
(ez egy 6 évvel ezelőtti eset mikor még puntóm volt....) -
dh66e
veterán
válasz Mr.Csizmás #46053 üzenetére
Azért a mai buszvezetők a régiek nyomába sem érnek.Sajnos.
Tisztelet a kivételnek. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46058 üzenetére
meg ezelőtt 6 éve még azok a szar buszok mentek amiket még nem hogy kamera de jól működő ajtó se sokszor volt...
ezek...mondjuk most is mennek még ezek. -
Siriusb
veterán
válasz Mr.Csizmás #46115 üzenetére
Nekik is némiképpen felesleges, ha az emberek 99%-a nem teszi, balesetveszélyes lehet így a szabályos közlekedés. (Vicc vót').
Amúgy én az úrvezetőkre gondoltam. -
NoLF
veterán
válasz Mr.Csizmás #46120 üzenetére
és milyen nyugisan megy mindenki, és semmi tré nincs
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #46120 üzenetére
na hát itt is csak a villamos megy a számára kijelölt helyen
többen is rómát hozták fel, hogy ott a közlekedési kultúrához tartozik, hogy megy mindenki minden irányba és nyomja a dudát, mint a barom, de haladnak és viszonylag kevés baleset történik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cicero
őstag
válasz Mr.Csizmás #46133 üzenetére
Abban az esetben, ha nem akarod egy SUV alatt végezni, igen.
-
Logitech
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #46143 üzenetére
buszvezető megúszta, vagy neki kellett magyarázkodnia?
-
titán
válasz Mr.Csizmás #46151 üzenetére
Itt csak az a kérdés, hogy láthatta-e a kikanyarodó, hogy ott záróvonal van, vagy nem látta. Mert ha igen, a bizalmi elvre hivatkozva igaza lehet, egyébként bukó az ügy.
-
Siriusb
veterán
válasz Mr.Csizmás #46164 üzenetére
Hát ma is letisztult valami. Múltkor a STOP táblás dolog volt újdonság, hogy ha nincs felfestés, akkor nem kell a tábla vonalában megállni.
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #46190 üzenetére
10.08-án kitették, hogy 10.04-én menjen el mindenki a hivatal elé (oké, később készült a cikk, de ha gyorsabbak lettek volna, akkor reklám is lehetett volna ebből és talán nagyobb tömeg) ...na, majd ha beugrok hawking időutazó bulijába, akkor útba ejtem ezt a demonstrációt is...
én nem csak zebrát tennék minden iskola mellé, hanem rendőrséghez bekötött térfigyelő kamerát is: nem ritka, hogy iskola mellett zebra előtt lassítok, erre a baromállat rámelőz vagy ahol lámpa van, ott figyelmen kívül hagyja a pirosat
amerre általában járok, itt 2 kritikus pont:
- itt lazán rámelőznek, pedig ha továbbmégy és megnézed, a járda folytatása a zebra, ami balra elég szépen takarásban is van... simán kisétálhatna bárki és akkor 40ről is elég lenne megállni...
- ez a lámpa olyan fantasztikusan van beállítva, hogy csak akkor vált, ha valaki megnyomja a gombot és akkor is a gyalogosnak átlag 2percet kell várnia egy baromi rövid zöldre... mivel teljesen megállítja a keresztező forgalmat, reggelente ha nem volt forgalom, zöldre áttekertem nem egyszer bringával és mire átérek, már villog... autóval itt kivárni a zöld-piros-zöld váltást nem nagy hátráltatás, mert kb meg sem kell állnod, hogy megvárd a visszaváltást... sokan ezt leszámítva figyelmen kívül hagyják ha piros van... volt amikor toltam a biciklit és vissza kellett rántanom, mert a belsőben átmentek előttem itt is 100m-re van a középiskola, csoda hogy nem kentek el eddig pár gyereket"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Siriusb
veterán
válasz Mr.Csizmás #46198 üzenetére
Akkor valamilyen csillagászati együttállás van.
-
Elemental
addikt
válasz Mr.Csizmás #46343 üzenetére
Amúgy Szegeden. Nagykörúton néha egy-egy 90-es gyorsítás is megvan.
Vállalom, hogy nem közlekedek szabályosan, ez a topik remélem nem lesz f.szbuk, ahol csak a szép és jó látszik. -
Elemental
addikt
válasz Mr.Csizmás #46347 üzenetére
"legalabb tudod mit csinalsz"
Arra törekszem. Az asszonyom azt mondta, hogy eddig akinek utasa volt mellettem érzi a legnagyobb biztonságban magát, annak ellenére, hogy néha nehéz a lábam, és rángatom a kormányt
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Mr.Csizmás #48503 üzenetére
Nincs köztük elsőbbségi viszony, ha egyszerre érnek a kereszteződésekbe (ugyanis ez nem egy kereszteződés, hanem két egymástól független). Elsőbbségi viszony majd akkor lesz, ha a másik autós mondjuk kifordul balra, mert akkor kerül arra az útra, aminek a kolléga már elsőbbségadási kötelezettséggel tartozik.
-
válasz Mr.Csizmás #48529 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Igazából sajnálatos módon megszoktam hogyan vállt és az szerint nem is néztem az állapotát a második autónál csak az utolsó pillanatban amikor már megállni sem tudtam volna.
Illetve a mai napig működik egy olyan lámpa Veszprémben amelynél amikor már zöldre váltott még akkor is jönnek jobbról a balra kanyarodó sávból. Nyilván azért mert átslisszanak valahogy csak aki meg sárgánál indulna az esélyesen beletrafálna az átsuhanókba. De én tudom hogy sárgánál (amúgy sem) ott nem indulhatok nekem nem gond. Máshol is rendszeres hogy megtanulja az ember a lámpát és még sárga előtt! már gurulgat mivel látja hogy a többi mikor váltott át és az után vált az övé is. -
válasz Mr.Csizmás #48537 üzenetére
Végül is nekem is volt körbeszárnyazott calibrám nagykipufogóval 2.0 8v , de az nem jutott volna eszembe hogy füstöltessem is Habár a végén ette a vizet...
De akkor más dolgok voltak a menők.
Most úgy eszembe jutott a New kids tubo holland elmebeteg film. Budesliga hajú, csemegebajuszos földbunkó faszik üvöltetik az eurodance-t egy zöld mantával.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Mr.Csizmás #48558 üzenetére
Idehaza még a rendőr is telefonál vezetés közben.
Mondjuk én a gyalogosoknak is betiltanám a telefonhasználatot, ők is életveszélyesek a telefont nyomkodva. Legyen elég az otthoni vezetékes ikervonal, mint a régi szép időkben. Vissza a tantuszt!!!! -
szebe
addikt
válasz Mr.Csizmás #48571 üzenetére
Ez alapján mondjuk elég egyértelmű...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nyikszi
őstag
válasz Mr.Csizmás #48584 üzenetére
Akkor nem kellene dolgoznom Csak akkor meg nem látnék munkába menet-jövet mobilozót
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
rushty
őstag
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #48765 üzenetére
Gyilkosság mellé a bicajlopás nem nagy büntetési tétel...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
titán
válasz Mr.Csizmás #48839 üzenetére
Mi a gond most a velvettel? Ott az énekes instagram oldala, saját maga írta ki ami a cikkben is olvashato.
-
titán
válasz Mr.Csizmás #48849 üzenetére
Azon a szakaszon nincs a street view szerint sebességkorlátozás. Egyébként öt éves a felvétel.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #48855 üzenetére
Egy normális embernél ez így működik, de ...
(#48838) Lauda
reménykedik, hogy megbüntetik a fiát elgázoló sofőrt?
Miért is? Mert átment a zöldön? Elég trauma az az öregnek!
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #49141 üzenetére
Elég gáz az osztrák-német rendőrség részéről, h nem kapcsolják le ezeket.
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #49178 üzenetére
ezt már én is lebegtettem, hogy milyen buli lenne ki lehetne egészíteni a fizetést és először csak annyi kellene, hogy munkába meg hazafelé menet a 2x15percből kivágom a cifra részeket... még a reggeli-délutáni nyugisabb időszakban is garantáltan látni több szabálysértőt...
#49179: "zebrát mindig fokozott óvatossággal közelítünk meg" ...múlt héten mondjuk bennem is volt kis para, hogy rátol-e a busz a "turbónyanyára", aki olyan ütemben vágtatott ki a zebrára, hogy csak néztem... közeledek a zebra felé, látom hogy balról slégan érkezik arra egy öregasszony, de nem volt még egyértelmű, merre akar továbbmenni... mindenféle szétnézés nélkül földre szegezett tekintettel olyan ütemben gyalogolt ki a zebrára, hogy ilyet nem nagyon láttam 80 körüli nőtől... megálltam, közben aggódtam kicsit, hogy a mögöttem érkező járatos busz észleli-e, vagy tol rajtam... az öregasszony amikor előttem járt, akkor nézett kicsit arra... azt se tudta szerintem, hogy hol van épp
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
m3tr0
őstag
válasz Mr.Csizmás #49181 üzenetére
Azért azt is nézd meg,hogy hol volt a busz amikor a zebrára lépett...
Onnan egészen a megtorpanásig nem látta a sofőr vagy mi?
Nagyon fura.
A gyerektől meg nehezen elvárható,hogy jól fel tudja mérni,hogy a sofőr látja, nem látja, észlelte-e,lassít-e, stb.
Még sok felnőttnek sem megy ez. -
m3tr0
őstag
válasz Mr.Csizmás #49185 üzenetére
Mint a buszsofőr....?!
-
nyikszi
őstag
válasz Mr.Csizmás #49267 üzenetére
"...csak erős fékezésnél." Tehát nem fékezett erősen, ergo nem akarta elkerülni az ütközést? Azért kíváncsi lennék a végére. Remélem mindkettővel elbeszélgetnek.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
titán
válasz Mr.Csizmás #49277 üzenetére
Én ezért nem is akartam és fogok ezután sem buszozni például. Ha a nyergest befektetem az árokba/falba stb, max összetörik az árú/a jármű. Nagy dolog. Biztosítva van minden. De ha egy buszt fektetsz be oda teli emberekkel, na ott más gondok is lesznek...
Vagy elég egy ilyen eset is. A kaminyonnál' ha jó a kötözés stb, nem lesz semmi gond a rakománnyal egy satuféknél. Csináld ezt meg egy városi buszon.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
-
samujózsi
senior tag
válasz Mr.Csizmás #49337 üzenetére
Itt két gyökér is volt, ha jól láttam. Már a kamion előtt menő autó is záróvonalon előzhetett, úgy saccolom.
Két éve járom biciklivel az országutakat, ilyeneket, mint amiket mostanában a youtube-on mutatnak, még nem láttam.A legdurvább talán az a motoros volt, amelyik úgy 150-es tempóban ment el mellettem, sávon belül, tőlem max fél méterre.
A 150-es persze közelítő érték, mikor elhúzott mellettem, előbb a sebességmérőmre néztem, aztán fel, ez kb. 1mp volt és megjegyeztem, hol volt akkor épp a motoros. Amikor odaértem, megint megnéztem az órát, hogy mekkora távot tettem meg (40-45m) és ebből jött ki, hogy nagyjából 150-es tempó kellett hozzá...Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #49363 üzenetére
na, újabb szépségdíjas videó a környékről az ilyen is megérdemelne helyben egy figyelmeztető fejlövést
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #49367 üzenetére
...volt ott egy szép záróvonal is, ami nem különösebben érdekelte
-
rushty
őstag
-
Viszlát
addikt
válasz Mr.Csizmás #49408 üzenetére
az a tény hogy valaki mást szeret, mint te, nem fog megölni senkit, ellentétben a kétkerekű tepsidonorokkal.
Őszintén nem értem, hogy ezt most mire fel.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
MasterMark
titán
válasz Mr.Csizmás #49440 üzenetére
Az elsőbbségadás nem egy ilyen függő dolog, hogy ha ez meg ha az. Ha fejtetőn hátrafelé megy ott ki, akkor is elsőbbsége van.
Switch Tax
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #49440 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #49445 üzenetére
...ja, csak mivel ott a tábla, akár armstrong is érkezhetne full becuccozva 60-al, akkor is az autós lenne a felelős
-
syberia
veterán
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #49530 üzenetére
Igen, elég hülye alakja van az ilyeneknek belülről, hajrá tömegközlekedés. Enyhénszólva kettős mérce, hogy míg az autóban kb a macskát is le kell szíjazni, egy buszon meg kb kívülről is lóghatnak, mert még így is brutál veszteséges a "közösségi közlekedés", mi lenne itt, ha mindenkinek jutna bizt.öves ülőhely...
-
MasterMark
titán
válasz Mr.Csizmás #49530 üzenetére
És ha valakit elüt egy busz? Annak nem csak törése lesz.
Switch Tax
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #49533 üzenetére
Beszédes baleseti helyszín 40es táblával...
A sofőrök esetleges mentségére szólhat, ha sötétben szürkeegeret játszó nulla világos ruhadarabbal rendelkező gyalog próbálja érvényesíteni elsőbbségét. Ezt ugye nem tudjuk.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #49539 üzenetére
A fülhallgató bocsánatos bűn, az álcaruha nem.
-
samujózsi
senior tag
válasz Mr.Csizmás #49570 üzenetére
Sajnos nem tudom, hol kezdődött, de elég hosszan tudtam úgy haladni, hogy teli volt az aszfalt a kötelező jobbra fordulást előjelző nyilakkal, aztán a kereszteződésnél simán mehettem egyenesen is.
Vissza kellene menni, hogy megnézzem, mettől, meddig tartott ez az állapot. Mindenesetre zavaró.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
titán
válasz Mr.Csizmás #49616 üzenetére
Melyik szabályt sérti?
-
maajsz
senior tag
válasz Mr.Csizmás #49616 üzenetére
Forgalmi okokból történő megállás esetén kézben tartott mobiltelefont csak a kétkerekű jármű (ill még a gépkocsinak nem minősülő 3 kerekű) vezetője nem használhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair HS80 RGB Wireless --- GARANCIÁLIS 26.01.21-ig ---
- Lenovo Legion Pro 5 (AMD R7 7745HX, RTX 4070 8GB 140W, 16GB DDR5, 1TB M.2 4.0, 16" 2560x1600 240Hz)
- Samsung Galaxy Tab S10+ 5G X826 256GB tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P449 - i7-7GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hálózatfüggetlen Apple Iphone 16 plus 128GB eladó számlával+garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest