Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris Kiki

    senior tag

    Ma délelőtt az "Instant karma" jelenségnek voltam szemtanúja, és egy baleset majdnem elszenvedője. Jövök át itt a kaszásdűlői hévátjárón, a lakótelep irányából. Nekem van elsőbbségem a Szentendrei út felől érkezőkkel szemben, de azért rutinból mindig kinézek balra. Jól tettem, mert a fehér Merci nem szándékozott megadni az elsőbbséget, és a megengedett sebességet túllépve rongyolt egyenesen át. Keresztben szoros egymás utánban 2 kijelölt gyalogátkelő, az egyik középen járdaszigettel elválasztva a forgalom lassítása végett. Ezek a képen nem látszanak, mert a Google térkép jelentős késéssel van a valósághoz képest. De az egyik zebra a sárga kocsi helyén van, a másik pedig a fehér kocsi előtt nagyjából. Itt található az elválasztó sziget is. Nos, ő ezekkel mit sem törődve megy keresztül, én satuzok, és látom, hogy az ember dühös szemekkel bámul ki rám jobbra. Itt követte el a legnagyobb hibát, mert a második gyalogátkelő helynél egy autós elengedte a gyalogost, ő pedig szépen beleszaladt hátulról, betolván az előtte állót a zebrára.

    Ha belegondolok, az eset végül is jól végződött, mert:
    1, Ha én kapom oldalba, valószínűleg fel is borul és az én autóm törik össze, plusz még az is lehet, hogy így is belecsúszik a másikba.
    2, Egy álló kocsiba szállt bele, és nem egy gyalogost zúzott le.
    3, Végül is élőlény nem sérült, csak a technika és az ego.

    [ Szerkesztve ]

    Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

Új hozzászólás Aktív témák