Új hozzászólás Aktív témák

  • sphe

    senior tag

    válasz madgie #26960 üzenetére

    Kezdjük hát érteni és eddig is értettük.
    Amiatt szóltam, hogy ez a nagyon durva iso-s összehasonlítgatás finoman szólva értelmetlen. Egyrészt ha ugyanannyit is tudna ahogy számolgatjátok a szenzorok közötti különbséget, akkor is dinamikában, színtóusokban sok a különbség, másrészt iso1600/30sec képem nex3-mal (már amikor megvolt, most f3-mal lőhetek képet) tisztább az egész, még nagyobb méretben is. Nem azt mondom, hogy az lx7 szenzora gyenge, hanem a töbieké több lehet, mint gondolnátok. Szerk: fél monitorméretben valóban többet bír a pana lx7 mint gondoltam.

    HollyBoni: amikor megvettem még a sima nex3-at, kóstolgatás-képpen negyed órán át (!) kint hagytam az udvaron, ezzel hálálta meg. :D

    Troll mode ON: A mellékelt pana fotónál az árnyékokban az én szememnek a durva minőségromlás és az a nagy mosás sem tetszik a sötét részeknél Troll mode OFF, de attól megvallom én csak le akarom beszélni magam róla, mert esztelen jó kis masina! :) Anno egyetlen dologgal beszéltetek le róla, hogy nem olyan jó a jpeg motorja, mint ahogy első látásra beleszerettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák