Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Parci #13590 üzenetére

    obelisk vegfok volt (pas) - hogy melyik ne kerdezd (akkor ez volt a legujabb), mert nekem abbol is elegem lett, hogy vadaszek ugy csereberelgetik a belet, hogy a fene se tudja kovetni. amugy felre ne erts, nagyon jo erosito (es termeszetesen jobb mint a pana), de ez igy arban es mukodesben (zajtalan, normalisan taviranyithato) nagyon kapora jott. a masik nagy elonye a dolognak, hogy minden barmi epkezlab cucc, ami jobb tobbszorosebe kerul... igy aztan 100x is vegiggondolom, hogy hozzanyuljak. talan ez segitett kigyogyulni a dologbol :)

    amikor en vettem harom eve, mar akkor is egy ideje kifutott db volt. igy a rendszer egyben elso blikkre zart (nem nyilt) es nyershangunak tunik, de egy rovid zenehallgatas utan ezek a dolgok elillannak es csak a zene marad. eszembe nem jut analizalgatni a hangjat, csak hallgatom - ez a jo rendszer ismerve.

    a hifi (is) olyan mint a feneketlen kut, amibe szorhatod a penzt, de a draga rendszernek ugyanugy lesznek hibai. akkor ersz revbe, ha elfogadod a hangjat annak, ami van. de ezt irhatnam a fotozasra is, a fotozas a lenyeg, nem a technika :)

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák