Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtyii

    tag

    válasz peetie1 #92488 üzenetére

    ERSTÉBE 3x kellett bemennem csakazért, hogy otthagyjam őket 15 év után ...(szerintem összenes nem voltam ilyen sokat bankban :)
    1. alkalom: befektetési számlát és folyószámlát (volt rajta hitelkeret de csak keret .. nem használtam) akartam megszüntetni meg lett megszüntetve a befektetési számla ..akkor a folyószámlahitelkeretet lehetett csak kérni megszüntetni .. a számlát nem WTF.?... :C hogy mi a f*szért nem lehet a számlával együtt a hitelkeretet is megszüntetni azt a mai napig nem fogom fel (a hitelkeretet már 10 éve nem is vettem igényben.. tehát tartozásom nem volt a bank felé!!!!
    mondták 2-3 nap mire leveszik a hitelkeretet a számláról.. :(( így vissza kell jönni még1x ...f*sza
    2. alkalom: 1 hét múlva azt hittem hogy folyószámlahitelkeretet végre biztos levették már.... hát nem :W jőjjek vissza még egyszer... hiszen a számlát CSAK személyesen tudom megszüntetni ezután..
    3. alkalom: már végre levették a hitelkerete a számláról ... így a számlát sikerült végre megszüntetni ... iszonyat tortúra volt... pedig semmi tartozásom nem volt a bank felé minden 0 volt... de igy is alig szabadultam tőlük..
    és még 30 nap mire ténylegesen meg is szünt minden ...de azt már leszartam

    Másik bank: számlanyitás mobiltelefonos szelfivel (csak személyi kellett), szerződést postázzák, ha valamit akarok szintén videóbankon flottul megy minden ... ja és ingyenesen mindez sorbanállás és utazgatás nélkül mobilon...

Új hozzászólás Aktív témák