Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz PredatorZoli #80750 üzenetére

    Köszi, meglátom. Túl sokat nem akarok vele foglalkozni a havi egyszeri számlakivonat-ellenőrzésen kívül, de ha tényleg szét van barmolva az értékpapírok tőzsdékhez rendelése, azt lehet, hogy most kellene javíttatni, nem évek múlva magyarázni, hogy például 2019-ben mit hol vettem.

    Öt különböző ETF-em van: egy a BÉTa piacról, négy közvetlenül a Xetráról. Az egyenlegközlőben megvan mind az öt rendben szétosztva a TBSZ-ek közt. Ha jól sejtem, a "Tőzsdei kereskedés" menüben a "KERESKEDÉS KÉSZLETEKKEL" fület nézve is meg kellene jelennie minden tartott értékpapíromnak. Ehhez képest az ötből csak kettő van itt. Az egyik a BÉTa piacos S&P 500, de azt írja Devizának, hogy EUR, piacnak pedig azt, hogy Frankfurt. A másik ETF rendeben van (EUR, Frankfurt), három pedig hiányzik a listából (ezek azok, amik az Egyenlegközlőben USD-vel vannak felvéve).

    Még egy érdekesség, hogy a három ilyen USD-s ETF-em közül az egyiknek valahonnan mégis van árfolyama, de az 15%-kal magasabb, mint a valós USD-s árfolyam (londoni tőzsde alapján), de ez a papír sem jelenik meg a kereskedésnél a készletben, hogy lássam, szerintük ez melyik tőzsdén kerülhet ennyibe most.

Új hozzászólás Aktív témák