Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    válasz Kobe #5834 üzenetére

    dettó így gondolom

    Szituációk:
    300-nál eur vétel, elszalad, 320-ig, gondolkodsz, hogy visszaváltsd e? Nem, kitartasz. Elszalad 360-ig. Mit csinálsz a nagy csábításban? Ha visszaváltod, akkor az eredeti koncepciónak, a biztonságnak lőttek, és onnantól már hazárdírozás kategória.

    300-nál eur vétel. Visszamegy 280-ra, tuti nem fogsz ugrálni, mert az még csak visszatesztje a korábbi történelmi mélypontnak. Mégis átviszi lefelé, 260-nál visszaváltod? Úgy gondolom nem, mert onnantól kézzelfogható közelségbe kerül az eur bevezetés dátuma, stabilizálódik a helyzet.

    Úgyhogy az a baj, hogy, ezen már csak bukhatsz, vagy helyben maradhatsz, mert a biztonságot szem előtt tartva később sem fogod magasabb árfolyamnál visszaváltani.
    Ha ezt a gondolatot ki tudod iktatni magadból, akkor 280-290-es sávban szvsz mehet az eur vétel, fő a biztonság mottóval. EUR pénzpiaci alapba bele, hogy minimálisan azért kamatozzon, és onnantól már csak bankcsőd híreket kell figyelni.

    Bár most látom, hogy nem egy körmötrágnivaló összeg. 4-5 misinél már komoly lenne a potenciális árfolyamveszteség/nyereség.

Új hozzászólás Aktív témák