Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz emvy #45654 üzenetére

    Az amazon az is brutal. Viszont bizonyos szinten ertheto is.

    Olyan szinten megvaltoztatta a teljes lancolatot a kereskedelmeben az utobbi evekben, hogy azt nem fogja behozni mar semmi es innen ha nem daraboljak fel, akkor a hatar a csillagos eg.

    Pont a heten beszelgettunk errol baratnommel, hogy bizonyos vasarlasoknal nem is keresel mar mashol, hanem csak az amazont hasznalod. A raktarozas, csomagolas, kiszallitas teljes vertikumat lefedi nalunk, par honapja mar csak a sajat futarai szallitanak ki hozzank.

    Ha az FBA reszet nezed, az a termek, ami nincs fent amazonon, az nem letezik. Ha lusta vagy megvenni fizikai boltban, akkor sok termeknel a plusz 5-6 euro, amivel tobbe kerul a sima bolti arnal, az mar teljes egeszeben az amazonnal marad, meg csak a csomagkuldo cegeknek sem kell fizetnie.

    DPD-nel tudod nezni, hogy mennyi helyen all meg meg a futar, mielott hozzad er, ugyanez megy az amazon sajat futarainal is. Nagyjabol ugyanakkor erkeznek hozzank, mindkettonek nagyjabol ugyanannyi megalloja van, es az amazon csak a sajat csomagjait szallitja, nagyon durvan megeri nekik.

    AWS-rol, vagy a Prime Video-rol meg meg nem is beszeltunk. Nagyon durva.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák