Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz _BM_ #24212 üzenetére

    Nehogy mar azt mondd, hogy nem volt megmentegetes! A rogzitett arfolyamon kiszallas, a rogzitett arfolyamon torlesztes egy konnyitett gyujtoszamlaval es a mostani "elszamolas" mind-mind a te adoforintjaidbol ment nekik.
    Igen, egy resze a dev.adosoknak nem sokat erez a mostanibol, mert mar korabban (is) megmentettek. Egyreszt. Masreszt meg az van amit te is mondasz, hogy a neki legkedvezobb (extrem kilengeskori) havi torlesztohoz szamolja ki, hogy neki most nem jobb. Nem pedig az evek alatti atlagoshoz. Ezert persze, hogy sir, bar ne felejtsuk el, hogy ehhez a sirashoz a Rogan(?)-fele 25% jarult hozza a legjobban, mert most mindenki ki van akadva hogy nem kap annyit.
    A kovetkezo nagyonnagy bukta akkor lesz, amikor az eletbiztivel kombinalt dev.hitelek, akik eddig a tokeresz forintos volta miatt me'g a nagyon extrem torlesztoket is megusztak, szembesulnek vele hogy nem fogy el a tartozasuk a lejaro megtakaritasbol, hanem zsebbol kene kicsengetni a felet (ami akar kozeliti az eredetit). Mar aki me'g nem szallt ki belole, de amilyen szeditest ok akkor kaptak, egyaltalan nem biztos hogy kiszalltak.

Új hozzászólás Aktív témák