Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz _BM_ #18336 üzenetére

    Ezt hallgatom amióta az eszemet tudom, hogy nincs tőke. Közben 10-20 ezer mrd-os tételek repkedtek lásd privatizáció, hitelfelvétel meg a többi, de tőke az sosincs. Nincs a szart nincs. Senki nem mer befektetni, mert fél, hogy szétlopják, fél a piaci kockázattól, nem kap állami támogatást frissen induló termelő tevékenység, mert nincs megszervezve a tőke soha. Mindig a frissen centralizált adópénzt maszírozni, hogy valami essen belőle a maradék nagy semmit meg paszírozni teljes odaadással. Harcolni mindenkiért. A nyuggerek 13. havijáért legfőképpen meg az imperializmus ellen, a szabadságért, a szuverenitásért, a tökm tele van ezzel a süket dumával. Ez egy nulla.

    Aszondja a Rive, hogy szavazzam meg és akkor megmaszírossza az újraelosztást, há' ki nem maszírozta még meg? Szerencsétlen már mindenhogy volt, de több az még sose lett tőle.

    Nyomni a semmit, a dumát aztán beterelni a sok szerencsétlent a szociális ellátórendszerbe rokkantnak meg korengedményes nyuggernek meg közmunkásnak meg az Isten tudja még minek, mert termelés az nincs, munka nincs. Harc van, az van. Küzdünk. Küzdjön, akinek 6 anyja van. A könyökömön jön ki.
    Mit miért nem lehet. Csak erről lehet beszélni. Ergó minden úgy jó, ahogy van. Semmit nem kell csinálni, minden rendben van. Ha valamin változtatunk akkor 25 szakértő mondja, hogy az azért nem jó, mert... vissza kell állítani a régi rendszert, ami mellesleg szar volt... de szavazzak oda és akkor visszaállítják. Remek.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák