-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cathfaern
nagyúr
Na, csak hogy jól értem-e ezt a hozamduót:
1. Adott egy befektetési alap, ami 2015-ben jár majd le
2. Adott egy 2 hónapos akciós lekötésHa berakok az alapba 100000 Ft-ot, akkor ugyanennyit leköthetek 11%-os kamatra (új forrás esetén). Az alap majd hozza amit hoz a 3 év alatt, a lekötés meg 2 hónap múlva lejár, és nincs folytatása.
Nagyjából így működik, ugye?
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
degu
senior tag
válasz BÁ Nutrition #13703 üzenetére
Ezek a korszeru maffia-modszerek!
A keseles,golyoszoro,pisztoly,autorobbantas mar o"skori,nem eleg hatekony!
Keremszepen!Mar a XXI-ik szazadban vagyunk!
/Csak azt tudnam,hogy vegul mi lesz az osszerabolt,haracsolt,hatalmas vagyonokkal?Megegyeztek Szt. Peterrel,hogy viszik magukkal?/verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #13710 üzenetére
Szép szám... szerintem itt az alja.
@FehérHolló: abszolút találgatás... alapja nincs, ez szerintem csak egy anomália (szabadság, olimpia) ha ezek lemennek, akkor a gépkezelő megint beindítja a hullámvasutat.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz DeFranco #13711 üzenetére
Ez most már csak tényleg találgatás (az előző 275-nek volt egy erős alapja - két banki prémium opciós ajánlat pont két hetes időre), de szerintem szeptember-október környékén lehet ez stabilan 263 körül az IMF megállapodás függvényében.
Én még várnék.A szerkesztésre: Mutass egy olyan embert, aki bennfentes információk nélkül biztosat tud mondani akármilyen nagy hasznot ígérő dologban.
Mindenesetre ha lett volna pénzem, két hete feltettem volna egy olyan opcióra, amiből sokat lehetett volna kaszálni 275-ös euroval. Én eléggé bíztam a bekövetkezésében.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
vhunor
őstag
Miért tépik az OTP-t most hirtelen ennyire? Pénteken is meg ma is megy mint a veszedelem.
-
Agyzuzo
addikt
válasz GabN73 #13713 üzenetére
thinkorswim
Ingyenes, csak reggelni kell. Én nagyon csipázom, real-time adatokat látsz és rengeteg mindent lehet benne csinálni.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
g@bo
nagyúr
válasz FehérHolló #13712 üzenetére
" de szerintem szeptember-október környékén lehet ez stabilan 263 körül az IMF megállapodás függvényében.
Én még várnék. "lehet fogadásokat kötni.
ha pl. a görögök belerittyentenek a ventibe, vagy ha az áhított megállapodás továbbra se akaródzik... esetleg a spanyolok vagy a többi sziesztanép eldől, akkor lehet balett.
(imf, most megy az alkudozás, pozitív kommunikáció.... a forint combosodik mint a donpipi pizzafutár 50 rendelés alatt, yól bezsákolnak 270 nél, majd kiteszik a szűrét a gonosznak és 320+ nál eur/huf bezsebelik a profitot.)
most baromi nagy a heppi, de szvsz lesz itt még zuhanás.
vészmadárkodás rulz.
-
FehérHolló
veterán
Te arra játszol, hogy a görögök csődbe mennek, én arra, hogy ezt az EU nem fogja engedni. Előbbi esetben elszáll az euro és rántja a forintot, utóbbi esetben csak az euro gyengül.
IMF megállapodás meg év vége felé majdnem biztos, hogy lesz. Kell valamiből finanszírozni a választási kampányt.
[ Szerkesztve ]
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy 30 milláig van bankgarancia.
Ez még valós?
Csak a forint, vagy a devizaszámlán elhelyezett betétekre is vonatkozik?
Köszi előre is.Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
Mercutio_
félisten
Hol - bank/pénzintézet - van most minél olcsóbban olyan lehetőség, hogy a forintban lévő pénzemet átváltják euróra (és akár egyből le is kötöm persze 3-6 hónapra)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
g@bo
nagyúr
válasz concret_hp #13724 üzenetére
indok?
-
FehérHolló
veterán
-
g@bo
nagyúr
válasz concret_hp #13727 üzenetére
de csak, ha nem esik nehezedre.
-
degu
senior tag
válasz BÁ Nutrition #13709 üzenetére
De hat errol van szo!
Nincs az az ember,aki ekkora vagyonokat az egesz elete alatt/+a csaladja/ el tud kolteni!
/Persze ha vesz pl. 10 db Swarowsky-kovel kirakott Dell laptopot,amit a metroban hirdetnek,es ilyen stilusban koltekezik,akkor...talan!/
Es nalunk sincs nyomor! Az a szerencsetlen,akinek 8500 millaja van takcsiban,az csak 56.a magyar nemesseg kozott!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
zeno70
tag
Hm hm hm hm: [link]
Maga az eset is erdekes, de az utolso mondatra hivnam fel a figyelmet! Ennyit a bankok szefjenek biztonsagarol. ha a draga adohivatalunk beindul, akkor meg a szefek is kipattannak (igaz, Gyozi szivatja oket).
De annyi esze lett volna, hogy kiveszi a let, mikor melegszik a helyzet...vagy zaroltak rogton mindent...?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #13735 üzenetére
Örülj, hogy nem visz be a gondolatrendőrség a Szeretet Minisztériumba.
-
BÁ Nutrition
addikt
miért? demokrácia van, nem?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Rive
veterán
???
Mit lehet ezen nem érteni?
Ebben a sztoriban a gáz az nem a széf kinyitása: ezt minden civilizált országban megteszik a megfelelő foglalási végzés birtokában.
A gond ebben az ügyben inkább az, hogy a gyanúsitottnak kell(ett volna) bizonyitania az ártatlanságát, nem pedig az adóhatóságnak az adócsalás tényét.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
zeno70
tag
Igen, igaz - marmint ha foglalasi vegzes van. De gyanitom, hogy itt meg az ugy legelejen zaroltak mindent, mig nem is volt semmilyen vegzes, csak rabuktak a temara. Hiszen a delikvens velhetoen nem volt olyan hulye, hogy ott pihentette a stexet, mig el nem veszik. O szerintem kivette volna, de nem tudta.
Amugy tenyleg ez a legdurvabb, hogy te bizonyitsd, az artatlansagod. Ha rad akarnak verni valamit, bizonyitsak ok a csalast!!! Kocsogok!Zseketto: Igen, ez meg a masik - hazai bankban (biztos OTP-s volt ) tartani ennyi penzt, foleg eurot... Fogjuk ra, hogy nyugdijaskent nem volt eleg megfontolt es gyanakvo.
[ Szerkesztve ]
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
FehérHolló
veterán
válasz zeno70 #13740 üzenetére
Szerintem meg erősen kamu szaga van az egésznek. Médiakacsa kétes célokkal.
Meg különben is ennyi pénzt nem a párna alatt, széfben, bankszámlán tart az ember. Főleg az nem, akinek a régi cégeiből jött össze adó meg egyéb csalással.
[ Szerkesztve ]
-
_BM_
senior tag
válasz FehérHolló #13741 üzenetére
Konkrétan nem tudom, hogy médiakamu volt-e ez az eset, de azt tapasztalatból tudom, hogy szép számmal birtokolnak 100 milliós nagyságrendű pénzeket elképesztően gyenge pénzügyi ismeretekkel rendelkező és előrehaladt demenciával küzdő idős emberek. Jellemzően egyedül élő, világ életükben kuporgató-öröklő típusról van szó.Mondjuk a konkrét példa kilóg a sorból a luxusautós kilengéssel, szal, nem tom.
Hogy röhögtem én tele pofával azokon az embereken, akik minden pénzüket budai telkekbe fektették anno
A 80-as években 50 ezer ft-ért mérték a 200 n-öles telkeket a Farkastorki úton. Fél-egyéves átlagfizetés, b*ssza meg. Használt Trabi ára. Jáj.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
lajafix
addikt
válasz zeno70 #13740 üzenetére
??? tessenek már kicsit észnél lenni! Ez itt komoly téma volna nem Pistike viccmagazinja.
"Ha rad akarnak verni valamit, bizonyitsak ok a csalast!!! Kocsogok! " Oda van írva tisztán, bizonyították. megkérdezték miből telt "az életvitelszerű kiadásokon felül összesen 214 millió Ft-ot költött."-re és nem tudta bizonyítani. Nem véletlen... És a világ összes adóhatóságánál ez a módi: ha sokat költesz és a papíron az vagy hogy csóró vagy, akkor bezony azt írtad magadra, hogy ide lőjjetek! (Kínában meg is teszik)
"De gyanitom, hogy itt meg az ugy legelejen zaroltak mindent, mig nem is volt semmilyen vegzes, csak rabuktak a temara."
lol ha ez így lett volna, akkor a legkezdőbb ügyvédbojtár kimossa a delikvenst még a széf kinyitása előtt. DE a széf kinyitása után már ezt sem lehetne kimagyarázni kultúr helyeken.Ha a delikvens észnél lett volna, akkor nem kezd ilyen költekezésbe, amire ráugrott a NAV. Megjegyzem kies hazánkban 10%ért lehet legalizálni külföldről betétet.
Aki nyugdíjas korára sem gyanakvó, az mikorra lesz az? plána ha "két társaság ügyvezetői teendői mellett - több gazdasági társaságnak is a tagja volt"
@Rive 'A gond ebben az ügyben inkább az, hogy a gyanúsitottnak kell(ett volna) bizonyitania az ártatlanságát, nem pedig az adóhatóságnak az adócsalás tényét.' Véres késsel, levágott fejekkel sétált a váci utcában fényes nappal és csoda hogy rákérdeznek? A vagyonosodási vizsgálatokkor is úgy mentek a delikvensekhez, hogy a delikvens rokonságának tagjainak összes számláinak forgalma az apehosok kezében volt és rákérdeztek hogy akkor mégis miből tellett erre meg arra?
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
"Rákérdezhetnek, vizsgálódhatnak" és meg is vághatják a delikvenst. Bezony a zadóhatóság mindenütt ilyen. ha nem jön ki az egyszeregy, akkor küldenek egy csekket kétszerkettőről
Naná hogy nem tudta bizonyítani az ártatlanságát, hatalmas összegű tagi kölcsönről és egy rakat pénzről van szó és felettébb hihetetlen, hogy a delikvens valójában egy hajléktalan és ellopták a papírjait amit felhasználtak mások...
Rock'n Roll
-
-
_BM_
senior tag
válasz lajafix #13746 üzenetére
Én le tudnék vezetni neked egy 100 milliós, és teljesen legális megtakarítást olyan időkre visszanyúlva, amikor még anonim betétek voltak stb-stb. Nem emlékszem olyan szabályra, amely általános vagyonbevallási kötelezettséget írt volna elő, elkobzással fenyegetve a mulasztókat. Nálam ezért necces az ügy, nem a fordított bizonyítás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest