Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    Sziasztok,

    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Az elmúlt időszakban gyakrabban utazom, kirándulok, valamint mindig történik a környezetemben valami, amit szívesen megörökítenék :)

    Így régi vágyamat kiélném, hogy a fotózás területén mélyebben beleássam magam témába (anno régen 10-15 éve elég aktív voltam/hobbi szinten persze/, filmtekercses, tükörreflexes gépen.

    Kutakodtam a fórumban, a neten, de teljesen tanácstalan vagyok, annyira kínai számomra, hogy milyen gépet lenne érdemes venni, hogy már szégyenlem magam miatta :D

    Szóval szeretnék venni egy digitális gépet, amennyire lehet remek optikával, jó akkuval (videofelvételi mód nem érdekel, egy egész napos túrát kibírjon ha kell képek készítve), tűrhető vakuval. Nem kell 1200 fajta beállítási lehetőség, de ne is legyen fixfókuszos sem :)

    Szóval egy tanulógépet, amivel vissza tudok zökkenni a fotózás világába.

    Egyenlőre alacsonyabbra lőném be az árat, újból max 100e HUF-ot szánnék rá (az összefoglalót megfogadva +15%, ha szükséges) . Ha már jól megy, megint otthonosan mozgok ezen a területen és komolyabb vizekre eveznék, akkor vennék ennél komolyabb gépet.
    Kompaktság nem érdekel (nem kell, hogy a zsebemben is elférjen, úgyis a nyakamban lógna mindig gép, hogyha kell akkor tudjak képet lőni :) )
    Viszont egyáltalán nem ragaszkodom új géphez, bőven beérem használttal is, akár olcsóbban is, csak ott az akku miatt van vacillálás a részemről.

    Amit előre tervezek fotózni: tájképek, természetfotók készítése, valamint van két izgága vizslám, akiket úgyszintén szeretnék megörökíteni (általában ugye mozgás közben alkotnak valami emlékezeteset :D )
    Szóval a záridő sem elhanyagolható.

    Ha nem zagyváltam össze sok hülyeséget és érthető az igényem, akkor milyen gépet ajánlanátok?
    Konkrét ajánlatok is jöhetnek, ha valakinek van hozzá kedve :)

    Ilyesmiket nézek, mint ez , de nem tudom hogy érdemes-e ezekben gondolkozni.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    Üdv:
    Tanisz

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák