Új hozzászólás Aktív témák

  • RazorDaPro

    tag

    válasz #33253120 #96408 üzenetére

    S7 mini csak pletyka, még ha 1 héten belül bejelentenék is kéne neki 2 hónap (de valószínűbb, hogy soha nem is lesz, mint ahogy S6 mini sem, amihez szintén volt specifikáció - persze ne legyen igazam). Ha lesz, és ezzel a specifikációval (amit még erősebben kétlek), akkor meg 200 ezer körül.

    Samsung vonalon az S7-ig nincs ilyen telefon újonnan sajnos.

    Ha az IP67/68 védelem fontos (márpedig ha poros környezetben dolgozol, akkor ne is engedj belőle), akkor marad a Cat S60, Sony M5 Aqua, Z3 Compact/Z5 Compact, meg egy légiónyi abszolút noname csájnafon (link). A pulzusmérőt, lépésszámlálót ezek közül talán egyik sem tudja sajnos (és egyáltalán nem alap dolog). Én egy Z3C-t néznék ezek közül, esetleg Z5C, bár az szerintem nem ad annyi pluszt, amennyivel drágább.

    (#96315) SAABPEPE: Pontosan ugyanaz a telefon, az egyetlen különbség az EDGE kijelző, ami jópofa, meg nem néz ki rosszul, de csak Samsung appok tudják kihasználni. Objektíven a sima éri meg jobban (ár/érték arány), ez egyértelmű. Aki ennek az ellenkezőjéről akar meggyőzni, az beleszeretett az EDGE kijelzőbe, ami érthető, de nálad nem ez a helyzet, különben fel sem tetted volna ezt a kérdést. :)

    Pixel 4

Új hozzászólás Aktív témák