Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    Sziasztok,
    Megoldódott az okostelefon kérdés. Vettem egy fehér lumia 520-ast a T-mobile-nál 35 K ért. Hát őszintén szólva akkorát nőtt a szememben a nokia, hogy be sem fér az ajtón. Szerintem hihehtelenül kellemes csalódás ez az 520-as. Nem erre számítottam, hanem sokkal rosszabbra. Ahhoz képest full jó. Nem akad, nem lassú, nem lassul be, kellemes a fogása nem nehéz és jónak mondható képet csinál, teljesen modern kis telefon.Nem képvisel egy nagy értéket, de arra hogy netezzek, officeozzak, valami rabszódiát nyomassak rajta szerintem kiváló. Nem képzelem azt, hogy egy iphone 5S vagy egy lumia 920, mert nyilván nem az, de igazából ár érék arányban elég jó, így bátran tudom ajánlani bárkinek aki hasonló vacilálós cipőben jár.

    Eredetileg bementem a boltba és mondtam a hölgynek, hogy olyan telefon kell, alacsony összegért, amit nem fogok falhozvágni 3 héten belül és kibír legalább fél - vagy 1 évet. Mondtam neki a hüvely Y300at, hogy az milyen? Mondta hogy nincs, de szerinte nem is annyira jó, mert sok landol a szervízbe újraindulással, akksi problémával és egyéb ilyen tré idegesítő hibákkal. Jó akkor legyen a múmia. Nem bántam meg.

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák