Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    Sziasztok... követem a történéséket itt egy ideje, most állt össze a kép, hogy milyen telefont szeretnék... mivel az első okostelefonom lesz, végül limitáltam az árat 50e HUF-ra, remélem még így is lesznek segítőkész emberek, hogy nem lesz csúcskategóriás a teló:)!

    A telefonálás mellett valami ilyesmi a prioritás:
    1. proci+ram+android: nagyon tetszik, hogy millió androidos alkalmazás van, elsősorban ezeket próbálgatnám, tesztelgetném, amíg bele nem unok teljesen, szóval valami olyan "motor" kellene, olyan androiddal, amivel nyugodtan lehet tökörészni, szétbarmolni, újrainstallálni... tudjátok:)!
    2. net... WiFi az alap, de sokat chatelnék külföldi haverokkal WiFi nélkül is, képek, ezaz... ezek a gmailes lehetőségek érdekelnek, bár olvasgattam Talk.to-ról, Viberről is, (Vodafone-nal érdekes ez utóbbi, valszeg váltok, hiába vannak egyéb "megoldások", nem tetszik ez az üzletpolitika.) Facebook és társai viszont nem lényegesek.
    3. Lehetőleg egészséges aksi, ne kelljen töltögetni naponta kétszer:)!
    4. Közepes méretű kijelző, színmélység annyira nem számít (volt a kezemben egy 3 colos, az én ujjaimnak az már tényleg kicsi, "mellényomtam" jópárszor, a táblák meg riasztanak), felbontás sem annyira izgat, olyan 320x480 körül gondolom elég (alkalmazások a lényeg igazából)
    5. 3MP kamera bőven oké, inkább a minőség izgat jobban, mint a felbontás, videofevétel jól jönne, de nem feltétlenül szükséges, autofókusz, flash nem fontos.

    Asszem nemhagytam ki semmit... köszönöm a tippeket előre is:)!

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák