Új hozzászólás Aktív témák

  • razor03

    aktív tag

    Sziasztok!

    Új telefon vásárlás előtt állok, de nagyon egyéni szempont alapján kell hogy válasszak, és ebben kérném szépen a segítségeteket!

    Egyik ismerősöm azzal szórakozik, hogy az "Android spy" nevű programmal lehallgatja a mostani telefonom. A szóban forgó programmal nézegeti a P9 lite telefonom és ezzel próbál zsarolni a teljes családom előtt. Sajnos egyelőre senki nem hisz nekem a családban, hogy ilyen létezik.

    Webshopból lehet ilyen szoftvereket vásárolni, és az Androidos telefonok tartalmához (illetve az appkhoz: messenger, viber, snapchat stb.) hozzá lehet férni. Most nem linkelem már be ezt a webshopot, de sajnos teljesen legalásin van ilyen.

    Olyan telefont szeretnék vásárolni, amihez már nem tudnak hozzápiszkálni. Úgy láttam, hogy a Samsung valamelyik új modelljét már úgy reklámozza, hogy nincs hozzáférés a telefon kamerájához, mikrofonhoz... de ez vajon mennyire megbízható vagy hatásos?

    Légyszi olyan írjon aki tényleg ért ehhez, mert nem akarnék potyára pénzt kiadni. Amúgy is le akarom már cserélni a telefonom, ez meg különösen fontos lenne. A pénzt rá szánnám egy jó telefonra, de ha nem muszáj nem venném meg a legdrágább modellt - ha muszáj akkor igen.

    Olyat is hallottam hogy iPhone-t kell venni, mert azokkal nem lehet így szórakozni. (A kapcsold ki a helymegosztást stb. az ilyen fizetős kémprogramok ellen nem ér semmit...)

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Új hozzászólás Aktív témák