Új hozzászólás Aktív témák

  • dssport

    tag

    Sziasztok!

    A családban 2 telefon is megérett a cserére ((i6S - egyszerűen nagyon eljárt felette az idő); A32 4G - nagyon lassú (soha nem is volt igazán jó) és tok/fólia nélkül kb. mindent átélt amit egy telefon átélhet, szóval úgy néz ki mint valami veterán (M1 porvihartömegbalesetnél kirepült az autóból és csúszott a pályán, nem lehet megszámolni, hogy hányszor esett le betonra, vízbe esett a kamerákban napokig állt a víz, folyamatosan ki-be kapcsolt a készülék 1 napon keresztül mert a gombok is beáztak stb... ebből szerencsére annyi maradt csak vissza, hogy az előlapi kamera nem működik + egyáltalán a kamera szoftver időnként lefagy, akkor ki kell lőni, vagy eltávolítani és egy ideig a hátlapi kamerák újra működnek...)

    A34 5G 6/128 lenne a kiszemelt, normális forrásból beszerezve (pl. Samubolt, Media, Euronics, szolgáltatók) a maximum ár 140.000 forint lenne/ készülék + sajnos töltő meg a többi sallang.... DE igazából jobb lenne olcsóbban megúszni a bulit és ezért szeretnék ötleteket kérni tőletek.

    Van az A34-nek olcsóbb alternatívája, ami kamerában, sebességben, támogatásban közel hasonló szintet képvisel, de árban egy kicsit kedvezőbb? (friss kiadás (2023), használtat nem szeretnénk, normális kamera és hosszú támogatás nagyon fontos szempont számunkra, illetve az, hogy ne kelljen újratelepíteni mindenféle bug miatt 1/2 évente. Játék 0, viszont az egyéb app az sok...)

    Köszönöm ha valakinek van ötlete és megosztja!!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák