Új hozzászólás Aktív témák

  • M-63

    tag

    Sziasztok, 4 mobil közül nem tudok dönteni a segítségeteket kérem, árral írom, hogy könnyebb legyen nektek is.

    Amik nem érdekelnek:
    -vizállóság
    -vezeték nélküli töltés
    -ultramegagigajó kamera (jó legyen, de nem szándékozok versenyezni)

    A kinézettek:
    -Xiaomi 12/ 256gb 155000 ft
    -Xiaomi 12t/ 256gb 160000ft
    -Poco f4 gt/ 128gb 167000ft
    -Realme gt neo 3/ 256gb 155500ft

    Mind újonnan ezen az áron néztem ki, 2 évet szeretném használni legalább.
    Melyik ez közül az ár érték bajnok?
    Jó lenne, ha játék közben nem olvadna szét a kezemben és gyors legyen, döcögés mentes, ha már ennyi pénzt kiadok. Fotót is azért szépet lőjjön és a kamera is jó legyen. Idegesítő bugok se legyenek.

    -A méret miatt a sima 12es xiaomi a leg meggyőzőbb a számomra illetve az erősebb hardver miatt is és a fényképezőre se mondanak rosszat.
    -Viszont talán a gyors merülés lehet zavaró és lassabb töltés, bár nem vészes

    -A poco f4 gt azért került fel a listára, mert gamer telefon, ergo kell bírnia a játékokat döcögés mentesen az erősebb hardvernek köszönhetően és szupergyors a töltés, ami hatalmas előny számomra
    -Viszont az ár már kicsit fejjebb van, mint amit kiadnék és ráadás fele akkora tárhellyel, mint a többi felsoroltak, emellett gyengébb a kamera is és nagyobb is a 12esnél. Szóval tud e annyival többet, hogy megérje?

    -A 12t a kiegyensúlyozott hardver miatt vonzó ajánlat (nem melegszik olyan hű de extrémen, mint a sd888as), illetve, hogy a fényképezője sem olyan rossz, kb a sima 12es szint (?) a gyorstöltés is brutális teljesítményű egyértelműen fontosabb nekem, mint a vezeték nélküli töltés.
    -mennyire lehet jó a kicsit gyengébb hardver? Sokkal gyengébb lehet, mint az sd 8gen 1? Nagyobb, mint a sima 12es

    -A realme nem xiaomi, sokan dicsérik és sok xiaomis megy át realmere, ezért is néztem az ő kínálatukat és egész jó telefont tettek le az asztalra azon az áron. Igaz magyarországon nem ennyi, hanem kicsit több, de a fenti áron meg tudom venni, szóval ha osztályoztok a fenti árat vegyétek figyelembe.
    -Viszont itt is, mint a 12t esetében, mennyivel gyengébb a hardver? A fényképezőgép se olyan jó, mint a 12es vagy 12t esetében, de a f4 gtjénél jobb.

    Na szóval köszönöm, hogy elolvastad azt pedig köóülön köszönöm, ha válaszolsz is és kifejted a véleményedet tapasztalatodat. Főként a két proci viselkedése érdekel komolyabb igénybevétel esetén.
    Mindenkinek szép napot kívánok! :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák