Új hozzászólás Aktív témák

  • szs85

    tag

    válasz fradimil3 #172552 üzenetére

    A felsorolt márkákat itt nem szoktuk ajánlani, hardveresen is, de szoftveresen biztos vannak kérdőjelek: frissítés nincs, kamera gyenge, és biztonsági szempontból is fel-felmerülnek a kételyek.
    Az általad leírt márkák közt előfordul a számotokra kívánatos méretű teló, de az ajánlott márkák közt már nem, ráadásul nekik elég gyenge a hardverük van az árcédulához képest.

    Három lehetőség van:
    - bevállalsz egy kínai c-brandet, de normális helyről veszed, ahol van 14 nap elállás és 2 év gari. Én itt kerülném a mediatek proci "A" sorozatot (A22/25). Az Ulefone Armor X8 van felszerelve egy mediatek p60-nal, ez alá én nem mennék
    - veszel egy normális telefont 60-70k-ért (bőven 6 col feletti kijelzőt el kell fogadni), és hozzá egy jó minőségű 360 fokos védelmet adó tokot. Mondjuk egy Realme 8i egy ilyen tokkal, de itt azért szükség lesz a rendszeres takarításra pár naponta / hetente, mert pl az oldalsó ujjlenyomat-olvasónál szabadon van hagyva, ott be fog menni a por.
    - sasolod a hardveraprót, hátha felkerül egy normális strapamodell, emészthető áron, 6 col alatt itt sem lesz találat. Most hirdetnek egy Nokia X10-et.

Új hozzászólás Aktív témák