Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariathni

    csendes tag

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni telefon vásárlásban. Jelenleg egy 2,5 éves Sony Z5 dualt használok, aminek már minden baja kezd lenni lassan, őt váltanám.
    - Árkategória: ~150-170 ezer, újonnan
    - Időtartam: 2-3 évre
    - Hol vennéd meg? Na ez jó kérdés, sajnos az utóbbi években nem nagyon követtem a mobilpiacot, fogalmam sincs hogy miért van akár 80%os szórás az árakban. Annyit sikerült árukeresőn észrevennem hogy a gariidő egy ilyen tényező, szóval 2 év (nem 1+1) garanciát szeretnék. Szolgáltató, webshop, amit ajánlotok :)
    - Felhasználás: netezés, zenehallgatás, fényképezés, navigáció, néha régebbi játékok, fizetés (NFC), dual SIM fontos
    - Méret: minél kissebb :D (BKV-n "egy kézzel kapaszkodok, másikkal mobilozok" mutatványra). Nem zavar ha akár 1 cm vastag, csak ne legyen túl széles/magas.
    Összefoglalva szeretnék egy egykezes, zsebre dugható, viszonylag erős telefont, ami szép képeket készít minimális babrálással, legalább közepes az aksija, lehetőleg Androidos, és (idővel aksicserével) kibír 2-3 évet.
    Amit eddig nézegettem az az s10e, de ez csak bizonyos webshopokból fér bele a keretbe amik nem tudom mennyire megbízhatóak. Ebben tudnátok segíteni? Illetve, örülnék még néhány alternatívának, ha vannak.
    Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák