Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Sziasztok, a kérdés: melyik okostelefont vegyem?

    A helyzet: tíz éve iPhone használó vagyok, egy ideje megrekedtem iPhone SE-nél (az iPhone 5S továbbfejlesztett változata, a 6S tudásával, gyengébb fényképezővel), mivel nem akartam nagyobbat. Lassan viszont kénytelen leszek váltani. Mivel az iPhone sem az, ami volt régen, kezd bugos, fagyós, sokszor logikátlan lenni, arra gondoltam, esetleg váltok. Belegondoltam, hogy mi is fontos nekem egy telefonnál:
    - Legyen stabil, áttekinthető, jól kezelhető az operációs rendszer. Eddig ugyebár az ios-t használtam, de nem hinném, hogy probléma lenne megszokni mást.
    - Legyen jól szinkronizálható az Outlook-kal. A notebookomon (amit munkára használok) az Outlook naptárfunkcióját használom, amit folyamatosan szinkronizálok. Ennek kellene működnie.
    - Fényképezőgép. Egyre kevésbé cipelem magammal a "nagy" gépet, tehát fontos, hogy a lehető legjobb legyen a fényképezőgép.
    - Ne legyen kínai. Ha már mindenképpen kémkedik utánam a telefonom, inkább egy többé-kevésbé demokratikus nyugati jogállam tegye ezt (Dél-Korea, USA), mintsem Kína.

    Arra gondoltam, hogy vagy veszek valami újabb iPhone-t, vagy váltok valami nagyon új Samsungra. Az ár nem elsődleges szempont. Ne legyen tepsi, ha lehet... Eddig iPhone-t használtam, ezt ismerem, de ha egy Samsung ezt jobban tudja, akkor váltok.

    Előre is köszönöm a tippeket!

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák