Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz haiiro_o #136632 üzenetére

    Nekem is kidobta facebookon, mindjárt töröltem is a hírfolyamból. Scam oldal ez teljesen biztos, csak azt nem értem facebookon hogy hirdethet ilyen, persze a pénz nagy úr, de világ egyik legnagyobb és leggazdagabb cége, ennyire nem kellene azért. Egyébként körbe nézel az oldalon ez gyorsan ki is derül, rólunk infóba egy rövid semmitmondó szöveg fogad, kontaktban keményen egy emailcím van feltüntetve, visszaküldésnél meg ezt írják:
    "we will tell you the return address by mail."
    Ez már azért elég vicces. Egyébként sehol egy cím vagy adat, egyetlen emailcím van mindenhol feltüntetve csak.

    (#136633) Munkas:
    "Szerintem a gari kérdés is értelmetlen. Az első napokban úgyis kiderül, ha valami baja van. Utána leginkább külső hatások miatti hibák szoktak lenni, azokra meg nem vonatkozik a garancia."
    Hát ha ez így lenne. Akkor mi van ha 2 napra a vételt követően behal a készülék? Esetleg egy frissítés nem úgy sikerül és nem bootol a készülék (pedig rendeltetésszerűen használta). Vagy valami széria hiba miatt tönkre megy valami (hangszóró mondjuk). Vissza megy vele és érte megy mikor szóltak hogy kész a javítás (feltéve ha nem lehet itthon garanciát érvényesíteni, ezt nem tudjuk még).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák