Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz tejmaffia123 #131874 üzenetére

    Hivatalos itthon Wayteq garanciát adnak, nem minden bolt adja ugyan ezt ennyiért (vagyis inkább szinte egy sem). Igen kockázatos lehet kisebb boltokból rendelni, nem adnak hivatalos garanciát (utána kell járni) hanem vagy maguk végzik a javítást vagy megbíznak vele egy szervizt, de ez nem biztos hogy túl jó, sőt inkább kétséges lehet. Akkor már olyan boltot nézz ahol sok a pozitív visszajelzés (Tudbado, Firstphone, Molbilcorner talán gyártói garanciát is ad, de én még nem rendeltem tőlük).

    (#131875) Norbancs:
    Xiaomi Redmi Note 5 befér még a keretbe, kicsivel nagyobb a készülék de tényleg kicsivel, ne ijesszen meg meg az 5,99"-os kijelző mivel jóval kisebbek a kávái ergo jobban kitölti az előlapot a kijelző. Ez minden előre lépés a Meizu M6 Notehoz képest, főleg hosszabb távon lenne érdemes rá beruházni.
    De ha túl nagy akkor Xiaomi Mi A2 Lite is van még, ez jóval kompaktabb telefon (5,84" ellenére kisebb fizikailag mint a Meizu M6 Note), stock droid is van rajta ha esetleg MIUI idegen lenne (vagy M6 Note esetén a Flyme). Android One projekt révén még legalább egy évig meg kell kapnia a legfrissebb Androidot (megjelenéstől számítva 18 hónapig ha jól tudom). Talán ez lenne a legideálisabb választás, van támogatása még egy darabig, hardver elég jó benne, akksi is nagy, ez mellett nem túl nagy a készülék, stock droid szerintem szintén előny de ez már ízlés kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák