Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Kukucs!

    A jó (és) öreg iPhone 5S-em szeretném nagyobbra cserélni, ehhez kérnék tanácsokat! Mindenek előtt lássuk az összefoglalóból a kötelezően kitöltendő részt:
    - Árkategória: 70eFt, +/-10eFt
    - Használt vagy új? kizárólag új, magyarországi, áfás számlával
    - Hol vennéd meg? Bármely megbízható boltban, előfizetés nélkül, egy összegben
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? legalább 2 évig nem szeretném használni
    - Mire használnád? normál (gmail, facebook, youtube, PHfórum) használat mellett fontos, hogy legalább olyan jó kamerája legyen, mint az 5S-nek, ugyanis napelemes rendszerek felméréséhez a helyszínen lefotózom a háztetőt a földről, és az irodában számolom meg a cserepeket (ez adja ki a tető pontos méretét)! Játszani nem szoktam, viszont olvasni igen (ebben az 5S nem túl jó partner)
    Motorozásnál a telefonom a kormányra rögzítem, szóval jó volna, ha nem esne szét magától! Az iPhone-t is ledobtam 2-3 alkalommal (mindig amikor kivettem a tokból pont), és semmi baja - ennyit azért bírjon az új is!
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? tökmindegy, csak legyen folyamatos támogatottsága (asszony LG L90-e 1,5 éve nem frissül)
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? iPhone 5S-nél nagyobb! (mondjuk ez nem nehéz feladat)

    A Huawei P10 Lite-ot néztem ki magamnak, mert akcióban 70eFt volt, de mire rászántam magam, hogy vegyek már 80eFt-ba kerül, és ez azért bosszant. Lehet megvárom a következő akciót, de igazából viszket a tenyerem már...
    Gondolkodtam az iPhone SE-n is, de annak pici a kijelzője, a 6S pedig már túl drága, ezért elvetettem az almás termékeket, pedig egész megszerettem az iOS-t...
    Mit tudtok ajánlani? Tartsam magam a P10 Lite-hoz, vagy ezért a pénzért már vannak jobb vételek?
    :R

    [ Szerkesztve ]

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák