Új hozzászólás Aktív témák

  • thlacko

    csendes tag

    Sziasztok,
    Teló vásárlás előtt állok, mert a kínai csoda Vernee thor csak eleinte volt csoda, most már inkább csalódás.
    Kritériumok, 50 környéke, mindenképpen garis, az sem baj ha 2 év nem 1. 5 coll a max ami kezelhető nekem, fontos a szép kijelző, B20 kell, rádió, pontos és gyors GPS ami borzasztóan fontos, dual sim kell, akksi, azaz üzemidő számomra eszenciális, unom, hogy 1-2 naponta etetni kell az okostelókat, persze sokat is nyúzom, vernee produkál 5-6 óra SOT-ot nálam, mobilnet megy, új telefont szeretnék, ha olyanom van játszom és filmezek is vele, igazából vernee teljesítménye már megfelel, de lehet a 3GB ram volt a nyerő.
    Az sem baj, ha minél több szenzor van benne, mert a Vernee ezekkel is szűken bánt, sőt jut eszembe, ha ki lehetne rakni tv-re a képet mondjuk hdmi-re az sem lenne az utolsó szempont.
    Androuid vonalon maradnék, windózfón, nem vállt bé, igazából van áldozatom is ami a fentieknek megfelel, a Lenovo P70 személyében. Beletrafáltam, vagy esetleg tudtok ajánlani szebbet, jobbat, gazdagabbat? :)
    Ami visszatarott eddig az android verziója, megszoktam a 6-ost és durván visszalépésnek tűnik a 4..4.4, de olvastam olyat aki frissített 5-ösre és visszasírja kit katet.
    Köszi és üdv:
    László

    [ Szerkesztve ]

    Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

Új hozzászólás Aktív témák