Új hozzászólás Aktív témák

  • TXT

    őstag

    Sziasztok.
    Ebben kernem a segitsegteket uj telefon vasarlasa kapcsan az egyik rokonomnak (60 feletti holgy)
    - Árkategória. Mondjuk nagyjabol max 35e.
    - Használt vagy új? Leginkabb uj
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Amennyiben megoldhato, vmi hivatalos helyrol, ahol biztos a garanciaztatas is, ha ugy adodna.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszutavra, leginkabb a leheto legjobb telefont, amivel nem csuszhat bele a holgy abba, hogy befejezodik a support es nincs ujabb frissites ra, mint a mostani telefonjaval pl. (vmi Androidos van jelenleg)
    - Mire használnád? Altalanos, ugymint telefonalas, internet alapu kommunikalas (Viber stb), fenykepezes, ha ugy adodik, sms, szoval tenyleg csak altalanos hasznalat.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Talan amelyik a legkonnyebben kezelheto es elerhetoek ra megfeleloen a fentebb emlitett igenyeknek megfelelo programok es support hatter
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ami egy zsebben is kenyelmesen viheto, talan max 5"-ig.

    Tenylegesen olyan telefont keresnenk neki, ami nem igenyel ebben a korban sem extra hozzaszokast es tanulast, mivel leginkabb a hagyomanyosnak mondhato igenyekre kellene, de mindenkepp olyan, amire elore lathatoan lesz kesobb is support az oprendszer tekinteteben es megfelelo sebesseggel mukodik. Ertem ez alatt, hogy talan a RAM es proci is ki tudja szolgalni az alkalmazasokat jelentos varakozas es akadas nelkul.
    Nezegettem a kinalatot, nekem tul sokat nem mondanak a Lenovo, DOOGEE, Alcatel, Huawei stb markak ezen arszegmensben fellelheto telefonjai, de tudom, hogy minden marka kepviselteti magat minden arkategoriaban, sot, ahogy olvasgattam korabban, a kinai telefonok arban es tudasban is sokszar porba tiporjak az altalunk ismertebb markakat ugyanabban a szegmensben es sokszor mindezt jelentosen kedvezobb arazas mellett, bar ezeknek nem ismerem a szervizelesi es support hatteret hazankban. Nincs tapasztalatom ezen telefonok es arkategoriat illetoen, ezert is szeretnek toletek informaciokat, tapasztalatokat kerni es ennek megfeleloen tippeket es javaslatot, mik lennenek, amiket ajanlanatok ezen igenyek ismereteben.
    Elore is koszonom a segito szandeku hozzaszolasokat! :K :R

Új hozzászólás Aktív témák