Új hozzászólás Aktív témák

  • Noda10

    tag

    Sziasztok!

    kezd meghalni szeretett telefonom, egy LG G2, ezért kénytelen vagyok lecserélni. Nem vagyok nagyon up to date az aktuális ajánlatokkal, mindig vásárlás előtt szoktam utánaolvasni. (És itt érdeklődni. :) )

    - Árkategória: Szeretném 50-60 környékén megúszni ezúttal.
    - Használt vagy új? Tulajdonképpen mindegy, de jobban bízom az új készülékekben, plusz kevesebb utánajárást igényelnek, ami nagy előny. Ha mégis valamelyik korábbi készüléket érdemes vennem, akkor elgondolkodom rajta. .
    - Hosszú vagy rövid távra? Mivel egy év múlva új előfizetést fogok kötni, aminek keretein belül tudok jó áron telefont is cserélni, ezért azt mondom, hogy nagy baj nem lehet, ha egy évet kibír a telefon, de ha megfelelően működik, nekem bármeddig jó. az új flancos funkciók nem nyűgöznek le.
    - Mire használnád? Mindennapi használat, ezért elsődleges szempont a gyors működés, és a hosszú akkumulátoridő. (G2-ben ez a kettő tökéletes volt még két év múltán is.) Nem fotózom sokat, és elsősorban a FB, Dropbox, Evernote, Digical, Any Do stb szintű programokat használok, nem szoktam játszani, hülyéskedni a telefonon.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Eddig Androidot használtam, igazából szeretnék ezen a vonalon maradni.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A Samsung Note nem az én világom, egy kézzel is tudjam kényelmesen használni. A G2 méretre is szintén ideális volt, szóval célozzuk meg az 5 hüvelyket.

    Köszönöm előre is a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák