Új hozzászólás Aktív témák

  • GLOCK34

    aktív tag

    válasz Wa2x_ #10324 üzenetére

    Üdv! Én lennék a vásárló Ogre! :D
    Viccet félretéve,tegnap próbálgattam egy Note 2. Semmi gondom nem lenne vele,minden bőven megvan amit szeretnék hardveresen. Külsőleg kicsit csúnyának találom,de még ez is elmenne. Gondom a mérettel van. Tényleg elég nagy kezem van,de telefonáláshoz így is kényelmetlen a nagysága miatt.
    Esetleg más alternatíva?

    (#10327) pit stop: A két említett Nokia nagyon megfogott külsőben! Ha jelenleg nem is használnám ki a 920 előnyét a 820 szemben ajánlottabb vétel lenne? A win 8 rendszernek van esetleg valamilyen árnyoldala az androiddal szemben? Az utóbbinál sokszor halottam ismerőseimnél hogy a frissítések nem mindig elérhetőek. :F Ennek hardveres vagy gyártói akadályai vannak? Az azért fontos lenne,hogy ne sokat görcsöljek az op.rendszer miatt.
    Sony Z még csak fotón láttam,eléggé elegánsnak tűnik.
    Htc megnézem ma délután élőben is.
    Az mennyire jelent hátrányt,ha nem lehet levenni a hátlapot? Arra gondolok,hogy ugye a Z cseppálló,de egy esetleges javítás akkucsere után is az marad? Van olyan telefon a fent említettek közül,amibe lehet erősebb aksit is venni?
    Árat azért is nem írattam a Kollégámmal,mert ha T-nél lenne akkor platina kedvezménnyel,2év hűséggel venném.
    Ha csak függetlenbe van akkor is rászánom a pénzt egy megbízható telefonra csak ne keljen vele görcsölni.
    Rendkívül soknak tartom még a 100000ft is egy telefonért,de ez van sajnos.Úgy látszik 150-200 is ki kell csengetni. Igaz az N95 sem volt egy olcsóság annak idején. Végül is ennek keresem az utódját,nekem is most ment tönkre több év után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák