Új hozzászólás Aktív témák

  • Freeezy

    csendes tag

    Sziasztok!

    1 hónap múlva jár le a két éves hűségem a T-mobilnál, jelenleg egy ZTE Blade-m van, de már elég meggyötört állapotban(kijelző betörve, stb), ezért gondoltam beruháznék valami új mobilra.
    Nagyjából 50-70.000 közötti összegre gondoltam. Mindenképp Androidos termékre, az alma eleve kiesik ebből az árkategóriából, a win 8 meg nekem nem tetszik, nincs is olyan háttere és supportja mint a droidnak.
    Elsősorban alapfunkciókat használok egy telefonon, de azért megfordult a fejemben hogy valami olyan csomagra fizetek most be ami tartalmaz már valamennyi netet, szóval az is fontos lenne hogy azért hasítson amennyire ebbe az árkategóriába belefér, és hát egyetemista révén, nem árt ha 1-2 unalmasabb előadást végig tudok játszogatni, netezgetni.
    A kamera funkciót különösebben soha nem használtam ki a készülékeimen, persze lehet hogy azért mert mindig pocsék képeket csináltak, és így már el is vesztettem a bizalmam ezen a téren, nem is próbálkozom.
    A T-mobil elég csúnyán berántott a csőbe, szóval hacsak valami nagyon jó konstrukcióval nem tudnak előrukkolni, könnyen lehet hogy váltok, viszont szinte biztos hogy maradok előfizetésen.
    HUEWAI készülékekkel kapcsolatos tapasztalatokat szívesen vennék. ZTE Grand X IN-en gondolkodtam még, viszont arról azt hallottam hogy az intel x86 proci miatt sok app van ami nem megy el, mert nincs meg a támogatás. Tudnátok esetleg valamelyik mellett érvelni? vagy egyéb készülékeket ajánlani? A márka annyira nem fontos, az ár/érték, teljesítmény arány érdekel inkább :)
    Barátnőm szerződése is az enyémmel együtt jár le, esetleg olyan 20-30.000es kategóriában szintén tudnátok valami jót ajánlani azért plusszba hálás lennék :). Neki inkább csak netezgetésre kell, meg alap dolgokra, játék annyira nem fontos.

Új hozzászólás Aktív témák