Aktív témák

  • Zsolti900114

    tag

    válasz trohak #30612 üzenetére

    Édesapámnak van néhány hete C5-03. Elégedett vele.
    Szerintem egész szép képe van a kijelzőjének, az ingyenes Nokia-navigáció egyelőre kiválóan teszi a dolgát, wifi szépen megy rajta.
    Zenehallgatásról nem tudok nyilatkozni, viszont a rádiójának a vétele az nem a legjobb. Az én régi SE K550i-mnek még teljesen jó vétele van ott, ahol a Nokián már semmi.

    Az érintője valóban rezisztív, de ez meg akár ízlés kérdése is lehet.

    A Symbian meg van akinek tetszik, van akinek nem. Talán "készebb" rendszer mint az Android, abból a szempontból, hogy nem feltétlen szükséges azzal kezdeni a beüzemelését, hogy ilyen-olyan programokat töltünk rá - viszont épp ezért talán nem annyira testre szabható. Mondom ezt úgy, hogy én Androidost fogok használni, de még azzal tapasztalatom nincs.

    Szerintem használható rendszer a Symbian is (ezt már előttem megvitatták).

    Még a telefonról: elég gyorsnak tűnik nekem, néhány fagyást tapasztaltunk már, de ilyenkor kvázi magától újraindul. Ez akkor fordult elő, amikor kicsit ide-oda kapkodva kezeltük, kissé besokallt (pl. ha a navigációnál kezdem el megőrjíteni, egymás után gyorsan több útvonalat terveztetve).

    Mivel a Galaxy Minit nem ismerem (bár volt már a kezemben), így nem foglalnék állást, de a Nokia szerintem nem rossz készülék.

Aktív témák