Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Féloff:
    N79 megint kezd pár hülyeséget, kezdek már belefáradni. Amúgy tökéletes lenne...
    -vannak gombjai
    -offline navigáció
    -zenéből jeles (3,5jack és fm transzmitter is van, ahogy komoly headset is akad hozzá)
    -korrekt fényképező (szódával elmegy ősöreg W810emhez képest)
    -nyílt os, bár ha a problémákat ez okozza akkor verje el az eső...

    Problémák:
    Fájlvesztések időnként, 90%kép, néha hangfájlok is, memkártya látszólag okés; néha egyes programok is feladják, talán itt is fájlsérülés lehet a dologban.
    Időnként nincs hangom telefonáláskor, ez roppant ciki, pláne ha ki-bekapcs is kell hozzá, ugye vagy 3 perc mire újra használható a telefon.
    Hogy a gyári zenelejátszó minősíthetetlen, és amit tudok rajta használni időnként befagy, egy dolog; de kellemetlen.
    Bosszantó hogy stoppertől az sms számlálótól az időzítőtől akármiig nekem kell mindent levadászni rá. Üzenetkezelés és naptár is is xarabb mint 5éve volt S40es telefonjaimban (bevitel és sms nyelve nem választható külön, no smiley, 8óra után ha új bejegyzést viszek fel riasztással közli hogy érvénytelen időpont; véletlenül sem a legtöbbet funkció van elől a menüben új bejegyzésnél).
    Ok hogy reflektív réteg van a kijelző mögött hogy erős fénynél lássam, de ilyenkor -most őszi fényviszonyoknál is- gyakorlatilag kihipózza teljesen a színeket, mellette egy kész gyönyör a W810 kijelzője - főleg fotóknál zavaró hogy a végeredményt nem látom hogy normális lett-e.
    Nem éppen gyors,ok. Forgatás sok helyütt működik, több helyütt nem.
    Csúcshiperszuper multimédiás telefon létére egy 700megás divixet konvertljek én át 800megás negyed akkora felbontású mpg4-re hogy le tudja játszani, de még akkor is meg-megáll néha a kép lejátszás közben...
    Bluetooth te drága... minden 3.-5. eszközzel (pc/noti) működik is a rohadt bt :(( . Persze saját notijaimon egyiken sem megy a kapcsolat.
    Nembaaaaj, van wifi. Jelentkezzen akinek már sikerült pc-kkel normálisan összelőnie filetranszferre a wifit. Hogy a routerre sambára tudjak pakolni arról már nem is álmodok, elvileg persze ezt is tudnia kéne, tán még a dlna-t is.
    És még egy adag apróság, ill kisebb - nagyobb bugok.

    Nagyjából a fenti szempontoknak megfelelő telefont (bár gyk az össze megjelenő tesztet elolvasom a mobilarenán) nem nagyon tudok, független új ára sem baj ha 5 vagy 6ossal kezdődik. Divx lejátszást már levettem az igények listájáról, de navi, fénykép, zene és gombokból nem engedek. Gomb lehet slide, monoblokkos(ezt szeressük legjobban) vagy qwerty is akár.
    Ha a fentieket zárt os-el is tudja látni az is remek (W995, Aino), ha 'csak' nyílt, az is elmegy(x10 min prora mondjak ellenérvet...izé... kétkezes billentyűzetes ha minden kötél szakad, plusz fényképező része kissé sovány.) (nem nagyon szeretem az okostelefonokat, de az offline használható javas navigáció még mindig csak álom).
    Ja, persze nem lenne hátrány ha nem naponta kéne töltenem(ez simán 2-3 nap, energiatakarékoson 5-6), és masszívság is kritérium (túrázok, hegyikerékpározok).

    Megköszönnék pár tippet, és elnézést a hsz hossza miatt :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák