Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz junior11 #64887 üzenetére

    A munkám egyik része, hogy az általunk fejlesztett, intrawebes (php alapú) szoftvereket tesztelem (medikai rendszerek kórháznak, magánorvosoknak. Egyéb szoftverek gyáraknak stb stb) és rengetegszer problémát okozott funkciók megfelelő működésében a webszűrő. Van amikor a webszűrőt ki kellett kapcsolnom miközben dolgoztam.
    Az tette be a végső kaput, amikor találtam egy bugot az egyik fejlesztés alatt álló modulunkban: órákat dolgoztunk és nem tudtunk rájönni nálam miért fut hibára a funkció, másnál meg nem, mindegyik böngészőben. Semmilyen logban nem lehetett látni olyat, ami segített volna megérteni és a funkció se hajtott végre semmi különösebben bonyolult utasítást. Kaspersky természetesen kikapcsolva.. leszedtem a Kaspersky-t és hopp, a funkció egyből működött. Növelve kicsit az érthetetlenséget, vannak partnereink akiknél Kaspersky fut a munkaállomásokon (de persze a céges verzió) és ott ezeket sose produkálja.

    Én a biztonsági mentéseken kívül semmit nem használok jelenleg. Ahol fontos adatokat kezelek, azon a gépen pedig linux fut.

Új hozzászólás Aktív témák