Új hozzászólás Aktív témák

  • Ninja Chick.

    tag

    Avast 8 Internet Security tapasztalatok:

    7-re nem szabad feltenni, mert kékhalált okoz (Windows 8 alatt). Avast! Uninstall Utility-vel törölni kell a 7-est (csökkentett módban), majd feltenni a 8-ast tiszta telepítéssel (persze ezt már nem csökkentett módban).

    Első indítás elég sokáig elhúzódik, de utána minden megy rendesen, viszont van egy hiba. Ha bekapcsolod az adblock-ot (Én IE10-hez kapcsoltam be), akkor elmegy a net, úgy, hogy Google, Facebook van illetve IM-ek is mennek, de egy oldal sem jön be. Ha újra indítod a gépet, akkor már ez a hiba nem fog jelentkezni többet, azaz nem kell megijedni tőle.

    A felületéről annyit, hogy nagyon szép és átlátható lett. Rendszert nem terheli, és gyorsabban is bootol 64 bites környezetben mint az elődje. A szoftver frissítő tökéletesen működik, bár egy picit lassú jelenleg.
    Avast! fiókhoz a csatlakozás még nem megy rendesen, mert nem hajlandó az avast.com os accountnak adatokat küldeni a rendszerről, de ezt rövidesen javítják, meg nem is olyan nagy baj.

    A gyors keresés szerintem gyorsabb lett, mint a 7 ben volt. A beépített adblock nagyon szépen szűri a reklámokat IE10 alatt (Maxhton-t nem ismeri fel így abba nem próbáltam, bár abban van saját beépített).

    Egyenlőre ezek az első benyomások.

Új hozzászólás Aktív témák